Öne Çıkanlar TEYFİK YAĞCI İSTİFA ETTİ!!! dizi KAHVE İÇİRECEK 13 YIL ŞEYTAN TAŞLADIK GÖRÜMCEDEN YENGEYE BÖBREK NAKLİ

Bu haber kez okundu.

AFŞİN ASFALTLANIYOR…
 Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, Atlas Caddesinde, sahur vaktinin ardından gerçekleştirilen sıcak asfalt çalışmalarını inceledi.

Ramazan ayı dolayısı ile belediye çalışanlarının zorluk çekmemeleri için vardiya sistemi ile hizmet ettiklerini belirten Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven,  “Sahur vardiyasında çalışan asfalt ekibimizi ziyaret ederek çalışmaları yerinde gördük. Efsus Turan Mahallemizdeki Atlas Caddesinde altyapı çalışmaları tamamlandı ve bize teslim edildi. İlçe genelinde olduğu gibi KASKİ ekiplerinin bize teslim edilen noktalarda yol, kaldırım ve asfalt çalışmalarımıza başlıyoruz. Atlas Caddemizde de ekiplerimizin geçtiğimiz haftalarda zemin düzenleme ve yol genişletme çalışmalarını yaptı. Bugün itibari ile de sıcak asfalt kaplama işlemine hep birlikte başladık.  Malumunuz mübarek ramazan ayındayız. Çalışanlarımızı zorluk çekmemeleri adına sabah erken günün ilk ışığı ile birlikte çalışmalarımıza başlayıp öğle saatlerinde bırakıyoruz. Atlas caddemizde asfalt kaplama çalışmalarımız tamamlanarak mahalle sakinlerimizin hizmetine sunulacak” dedi.

BEYCEĞİZ’DE BİTEN CADDE VE SOKAK YOK;

Beyceğiz Mahallesinde altyapı yenileme çalışmalarının tamamlanmasının ardından üstyapı yenileme çalışmalarının başlanılacağını belirten Güven, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Vatandaşlarımızdan Beyceğiz Mahallesine ne zaman girileceğine dair sürekli sorular alıyoruz. Bizler KASKİ ile sürekli görüşüp işlerini hızlandırmaları istiyoruz ve gün gün takip ediyoruz. Beyceğiz mahallesinde şu ana kadar ise bize teslim edilen cadde veya sokak olmadığı için Afşin Belediyesi olarak asfalt ve kaldırım çalışmalarımıza başlayamıyoruz.”

Beyceğiz mahallesindeki üstyapı çalışmalarını 1 ay gibi kısa bir zamanda bitirebileceklerini ifade eden Güven, “KASKİ, Beyceğiz Mahallemizde işlerini hızlandırmak için çalışıyor. Mahallemizde alt yapı çalışmaları ve bittikten sonra 3 ya da 4 haftada nerdeyse tamamını bitirecek kapasitedeyiz. İnşallah en kısa zamanda alt yapısı biter bitmez mahallemizde çalışmalarımıza başlayacağız. KASKİ ’de, Ramazan bayramından önce en azından birkaç caddeyi bizlere vermelerini istiyoruz. İnşallah bize teslim ederlerse ettikleri yerlerde çalışmalarımızı tamamlayıp mahalle sakinlerimizin hizmetine sunmak için çalışacağız” ifadelerinde bulundu.

BAŞKAN GÜVEN’DEN, EKİBİNE TEŞEKKÜR;

Ramazan ayında da çalışmalarına yoğun bir şekilde çalıştıklarını ve gece mesaileri ile çalışmalarına ara vermeden devam ettiklerini söyleyen Başkan Güven, “Sabah 5 öğlen 12 arasında çalışmalarımıza devam ediyoruz. Çalışanlarımızın oruçlu olmalarını düşünerek çalışıyoruz. Bizler hemşerilerimizin dualarını bekliyoruz. Ekibime ben çok teşekkür ediyorum.  Fen İşleri Müdürüme, mühendislerime, iş makineleri operatörlerimizden kürekçisine kadar tüm çalışanlarımız gece gündüz demeden vatandaşlarımıza hizmet etmek adına bizler ile birlikte mücadele veriyorlar. Özveri ve gayretle çalışıyorlar. Şahsım ve ilçemiz adına bütün ekibime ayrı ayrı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol