banner1482
Öne Çıkanlar PAZAR GÜNÜ DANANIN KUYRUĞU KOPUYOR PAZARCIK MESLEK YÜKSEKOKULU MEZUNİYET TÖRENİ TÜRK ÇİFTÇİSİNE HİZMETTE ASIRLIK MARKA TÜRKÜLERLE YOLDAŞIZ OZANLARLA GARDAŞIZ TÜNELLER YOĞUN BAKIMA ALINDI

Bu haber kez okundu.

60 HAFTADIR FARKLI CAMİLERDE SABAH NAMAZINDA BULUŞUYORLAR
 Onikişubat İlçesindeki büyük Camiler arasında sayılan Hacı Mehmet Kirişçi Camii Sabah ezanıyla gençler, çocuklar ve yaşlılar camide buluşmanın sevincini yaşadılar. Cami İmam Hatibi Şevket Bozdoğan ve Mustafa Nar burada buluşmaya katılanlara vaaz verdiler.

Kahramanmaraş’ın dört bir yanından Sabah namazı buluşmasına koşan çocuklara ise Diyanet İşleri Başkanlığı Diyanet Çocuk takvimi hediye edildi. Ayrıca geleneksel hale getirilen “Edeler Bacılar ve Çocuklar sabah namazında buluşuyor” etkinliğinde Cami içine sofralar açıldı, çay ve simit ikramında bulunuldu. Buluşmaya bayanlarda katılıyor.

Cami İmam hatibi Şevket Bozdoğan açıklamasında; Din gönüllüleri ve bu sosyal paylaşım gurubuyla müşterek sabah namazında buluştuk. Cemaat ve gençler, çocuklar bu buluşmayla örnek teşkil ediyorlar. Her Pazar ayrı bir camimizde olan bu buluşmalarla inşallah Camiler şenlenir gençlik huzur bulur.

Edeler diyarı sosyal paylaşım gurup lideri Şeref Dere ise konuşmasında; “60 haftadır toplumun her kesiminden farklı insanları farklı bir Camide buluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Her hafta farklı farklı hediyeler vererek çocukları sabah namazında Camiye çekmeyi çalışıyoruz. Bu hafta çocuklarımıza diyanet çocuk takvimi hediye ettik. Bu etkinliğimiz inşallah kıyamet kadar devam eder.”

Şeref Dere konuşmasının sonunda, Edeler Diyarı Gönüllülerine bu özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

 “Edeler Bacılar ve Çocuklar sabah namazında buluşuyor” etkinliğinin müdavimleri 61’.cisi önümüzde ki, hafta pazar sabahı Şazibey Camimizde buluşmak üzere ayrıldılar.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol