banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

4 BİN KİLO ATIK PİL BERTARAF EDİLDİ

Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde şehir genelinde başlatılan Atık Pil Toplama Yarışması büyük bir başarıyla sonuçlandı. 2019 – 2020 Eğitim-Öğretim Yılı’nda okullarda başlatılan yarışma kapsamında 3 bin 692 kilo atıl pil toplanarak bertaraf tesislerine gönderildi. Konu ile ilgili olarak Taşınabilir Pil Üreticileri ve İthalatçıları Derneği (TAP) tarafından yapılan açıklamada Büyükşehir Belediyesi’ne projeye gösterdiği hassasiyet ve katkıları için teşekkür edildi.

YÜZDE 50 ARTIŞ SAĞLANDI

Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, “Büyükşehir Belediyemiz ve TAP işbirliği ile okullarda düzenlenen Atık Pil Toplama Yarışması’na verdiğimiz desteklerden dolayı teşekkür belgesi ile ödüllendirildik. 2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı’nda okullarda gerçekleştirilen bu kampanyamız pandemi sürecine rağmen çok ciddi bir ilgi gördü. Ülke genelinde atık pil toplamada azalma gözlenirken, Kahramanmaraş’ta yüzde 50 oranında artış sağlanarak yaklaşık 4 bin kilo atık pilin bertarafı sağlanmıştır. Kampanyamıza katılan tüm okullarımıza ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz” ifadeleri kullanıldı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol