banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

3 + 1 SOKAK VE FELÇ OLAN TRAFİK
 Dediysek, konutlardan, apartmanlardan söz etmiyoruz. Sözünü ettiğimiz üç artı bir, İsmetpaşa Mahallesinde, Üniversite sokağı dediğimiz, bizim gazetemizin de bürosunun bulunduğu sokak, tam bir trafik keşmekeşi.

Tek yönlü olmasına rağmen bu kurala uymayan disiplinsiz sürücülerin zaman zaman açtıkları sıkıntılar, meydana çıkan kavgalar, sık sık vukuu bulan kazalar nedeniyle trafik çoğu kez tıkanır bu sokakta. Park edilmesi yasak olmasına rağmen, yasakların dinlenmediği, çiğnendiği sokaktaki araç yoğunluğu, sürücüleri, bu sokakta işyeri bulunan işletmecileri ve sakinleri çileden çıkartamaya yetiyor da artıyor bile.

DENETİMLER ARTIRILMALI VE CEZA

Trafik polisinin belirlemesi ardından çekici-kurtarıcı dediğimiz araçlarla çekilmesine rağmen, pek sık yapılmayan denetim, kuralsızlıkları beraberinde getiriyor. Hal böyle olunca da karmaşa, kavga, kaza eksik olmuyor.

3 aracın arasından geçebilme cesaretini gösterebilenler kendilerini şanslı addederken, bu sokakta evi ve işyeri bulunan sakinler, denetimlerin azlığından yakınıyorlar.

Trafik felç olurken, insanların yaşam kültürlerine her gün bir yenisi ekleniyor. Nedir derseniz, küfür kültürü!   

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol