banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

12 ŞUBAT ANISINA TÜRKOĞLU’NDA DOSTLUK MAÇI
 Karşılaşmaya; Doğan Halisdemir ve Niğde'den gelen futbolcuların yanı sıra Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, Andırınlılar Dernek Başkanı Yunus Temiz, Akdeniz Kahramanmaraş Dernekler Federasyonu Başkanı Cengiz Biber, Kahramanmaraşspor Taraftarlar Derneği Başkanı Dursun Özçelik, Futbol Adamları İl Temsilcisi Baki Kale, Maraşgücü Spor Onursal Başkanı Mustafa Dağlı ve Hentbol İl Temsilcisi Tuncay Kılınç katıldı.

Veteranlar futbol müsabakası sonrasında Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş konuşmasında; “Türkoğlu futbol sahamız tarihi anılara tanıklık yaptı. Niğde’den gelen misafirlerimizi ilçemizde ağırladık. 15 Temmuz direnişimizin kahramanı rahmetli şehidimiz Ömer Halis Demir anısına kurtuluşumuzun 99. Yılı vesilesiyle veteranlar futbol turnuvasını düzenledik. Burada emeği geçen arkadaşlara, özellikle Başkanımız Dursun beye teşekkür ediyoruz.

Niğde’den gelen Ömer Halis Demir’i sevenler Türkoğlu’muza hoş geldi. Kurtuluş savaşımızdan sonra gençlerimizin ve çocuklarımızın, Kahraman Ömer Halis Demir’i hiçbir zaman unutmaması gerekiyor. Bu vesileyle 82 milyon Türkiye vatandaşımız, rahmetli Ömer Halis Demir’in yanında, Allah bir daha bu tür darbeleri bize yaşatmasın. Türkiye’nin düşmanı çok, düşmanlara da milyonlarca şehit verebilecek Ömer Halis Demir’ler var. Bu vesile ile kardeşi Doğan abiye de çok çok teşekkürlerimi sunuyorum.”dedi.

Kaleci Ahmet Pekmez ise; “Türkoğlu’nun ilk kalecilerindenim. Rahmetli Ali Biber hocamız, 1957’de kulübümüzü kurdu. Ve 1960’da kaleyi bana temsil etti. O zaman futbol oynayan büyük abilerimizi, kardeşlerimizi rahmetle anıyorum. Mekanları cennet olsun.

Ayrıca spor birlik, beraberlik ve kardeşliktir. Bizi burada kardeş olarak bir araya topladılar, buna vesile olan çok Değerli Belediye Başkanımız Osman Okumuş’a ve Cengiz Biber’e  teşekkürlerimi sunuyorum. “şeklinde konuştu.

Niğde'den gelen Şehit Ömer Halis Demir'in kardeşi Doğan Halisdemir ve beraberindeki futbolcular ile Kahramanmaraş futbolcuları arasında gerçekleşen karşılaşma 3-3 sona erdi.

Maç sonrasında Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, dostluk maçına katılımlarından dolayı misafirlere günün anısına özel Katılım Sertifikası verdi ve katılımlarından dolayı teşekkür etti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol