banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

11 İLÇEMİZE 600 MİLYON TL YATIRIM

Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, ilçe ziyaretlerini sürdürüyor. Programı kapsamında Çağlayancerit ilçesinde bir dizi ziyaret gerçekleştiren Başkan Güngör, esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. İlçe belediye ve parti teşkilatıyla da buluşan Başkan Güngör, “Büyükşehir Belediyemizin gerçekleştirdiği çalışmaları yerinde görmek, ilçe belediyemiz ile ortak gerçekleştireceğimiz projeler hakkında istişare yapmak, vatandaşlarımızın ve muhtarlarımızın istek ve arzularını dinlemek üzere Çağlayancerit ilçemize çalışma ziyareti düzenledik. Geçtiğimiz yıldan itibaren pandemiyle mücadele halindeyiz. Hamdolsun bu güne kadar Cumhurbaşkanımızın liderliğinde hükümetimiz elinden gelen gayreti fazlasıyla gösterdi. Hükümetimiz tarafından vatandaşımıza, belediyelerimize ve esnafımıza 100 Milyar TL’ye yakın hizmet ve destek verildi. Bu da Türkiye’nin bu alanda ne kadar başarılı olduğunun göstergesidir” diye konuştu.

13 MİLYON TL’LİK YATIRIM

Büyükşehir Belediyesi’nin Çağlayancerit ilçesine yapmış olduğu yatırımlarla ilgili Başkan Güngör, “Çağlayancerit Belediyemize toplam araç desteğimizin finansal değeri 5 Milyon TL’yi buldu. Geçtiğimiz 2 yıl içerisinde de 18 Milyon TL civarında yatırım yaptık. Bu yıl inşallah ilçemize 13 Milyon TL civarında bir yatırım planlıyoruz. Allah’ın izniyle her yıl ilçelerimize yaptığımız yatırımlarımızı artırarak ilçelerimizin hayat standardını daha yükselteceğiz. 2 yıl içerisinde Çağlayancerit ilçemize 50 kilometre asfalt yol kazandırdık. Sadece 2021 yılı içerisinde ilçemize yapmayı planladığımız asfalt yol 50 kilometre. Yine yıl içerisinde ilçemize yaklaşık 4 bin ton civarında asfalt yama, 30 bin metrekare parke yapmayı hedefliyoruz” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol