banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

10 KASIM ATATÜRK’Ü ANMA GÜNÜ
 

 Merkezi Gaziantep’te bulunan Anadolu Sağlık İşletmeleri Derneği (ASİD) Genel Başkanı Dr. Yusuf Ziya Yıldırım, Büyük Önder Atatürk’ün ebediyete intikalinin 80’inci yılı dolayısıyla mesaj yayınladı.

 Dr. Yıldırım, “Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Büyük Önder’imizin ebediyete intikali olan 10 Kasım’ı, bir matem gününden ziyade, O’nu ve eserlerini bir kez daha anlamaya çalışarak geçirmeliyiz” dedi.

 "Büyük Atamızın kurduğu Cumhuriyet, bizlerin yolunu sonsuza kadar aydınlatacak ve milletimizin en büyük serveti olacaktır” diyen Dr. Yıldırım, mesajında şu görüşlere yer verdi:

 “Bugün üzerinde yaşadığımız bu topraklar için, gelecek kuşakların rahat, huzurlu ve özgür yaşayabilsin diye, canlarını ortaya koymaktan çekinmeyen Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve aziz şehitlerimizi bir kez daha rahmetle ve minnetle anıyoruz. Bu armağanı, sonraki nesiller için emanet olarak muhafaza ve müdafaa etmek her Türk vatandaşının, en öncelikli görevidir. Büyük Atam, ruhun şad olsun.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol