banner1482

Kıymetli arkadaşlarım birkaç gündür yaptığımız paylaşımlar sayesinde sayfamızda hiçbir ortak arkadaşımızın bulunmadığı trolleri tespit etme fırsatı buldum!

İsmini ve fotoğrafını kendi profiline koyamayacak kadar korkak insanlar, sahte hesaplar kurarak bize laf sokmaya çalışıyorlar. Bir gün olsun erkek olun, adınızı soyadınızı yazın, fotoğrafınızı koyun, biz de kim olduğunuzu bilelim!

Evde eşine, çocuğuna laf geçiremeyen, söz geçiremeyen, yüz yüze gelsek bize söylediği laflardan utanacak insanlar…

Dünyada hiçbir dikilitaşı olmayan, hiçbir insana faydası dokunmamış, hiçbir iyiliğe sebep olmamış,  hiçbir insanın duasında yer almamış insanlar…

İstihdama, ekonomiye, vergiye, milli ekonomiye hiçbir katkısı olmamış insanlar…

Elindeki akıllı telefon sayesinde karşısındaki herkese her şeyi söyleyebileceğini zanneden tipler…

Tarih bilgisi, dünya bilgisi google’den ibaret olanlar…

İnterneti kesince hayatı kararacak olanlar, elindeki telefonu alsan dünyası sonlanacak tipler…

Bu paylaşımlar sayesinde Bu sahte adamları da tespit edip engelledim…

*

Profillerinde genelde çiçek-böcek paylaşan, hiçbir profil geçmişi olmayan, hiçbir ortak arkadaşımızın bulunmadığı isimleri sahte fotoğrafları kopya, gereksiz lüzumsuz sadece muhalefet etme laf sokma hakaret etme amacı taşıyan bu insanlara hiçbir zaman fırsat vermeyeceğim!

Farklı düşünmek zenginliktir. Farklı düşünen arkadaşlara hiçbir zaman engel koymadım!

İçerisinde hakaret, küfür ve içeren farklı organlarından konuşan arkadaşları engellemek zorunda kaldım, haricen sadece farklı siyasi görüşe sahip olduğu için hiç kimseyi engelleme yapmadım!

Herkesin aldığı eğitim, yaşadığı yaşantı, dünya görüşü, dünyadan ve ahiretten beklentileri farklı olduğu için farklı düşünceler içerisinde olmamız çok normal bir durumdur.

Bu yüzden kimin nasıl düşündüğü ile ilgilenmiyorum.

Üreten toplumlar söz sahibi olur. Biz ülke olarak dünyada var olmak ve söz sahibi olmak istiyorsak üretmek zorundayız.

Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da üreten insanların yanındayım, kimin nasıl düşündüğü ya da ne yaptığı ile ilgilenmiyorum.

Sınır ötesindeki operasyonlarla yaşanan problemlerle alakalı görüş ve fikirlerinden dolayı hiç kimseye küskün ve dargın değilim.

Sadece kendi düşüncelerimi aktarmaya çalıştım

*

Biz Devlet, Millet, Ülke dedikçeBaşkaları bunu siyaset olarak algılamak için ve anlamak için özel gayretler gösteriyorlar.

Hiçbir siyasi parti adına konuşmuyoruz, ülke millet ve devlet adına fikrimizi beyan ediyoruz.

Düşüncemiz, fikrimiz budur. Hiçbir zaman değişmeyecektir. Siz böyle söylüyorsunuz diye benim fikrimde bir değişiklik olmayacaktır.

Benim fikirlerimi sevmek zorunda değilsiniz, ben de sizin fikirlerinizi beğenmek zorunda değilim.

Karşılıklı hoşgörü ve anlayış içerisinde, farklı düşüncelerin birer zenginlik olduğunu anlamamız gerekiyor. Hakaret kültüründen uzaklaşmamız, doğru üslup ve anlatım ile duygu ve düşüncelerimizi karşımızdakine aktarmanız gerekiyor.

Bu ülkenin her bir üreten insanını bir vatan evladı olarak görüyor ve ona hizmet etmekten keyif alıyoruz. Onun bizim için ne düşündüğü İle ilgilenmiyoruz.

Sayfamda hiçbir siyasi partinin başkanına yahut önemli insanlarına hiçbir zaman hakaret iftira aşağılamam yapmamış olmama rağmen benim duruşumdan rahatsız olan insanlar benim sevdiğim insanlara hakaret etmeyi kendilerine marifet saydılar

*

Ben aynısını onlar için yapmayacağım!

Hayat devam ediyor Şehitlerimize Cenabı Allah’tan rahmet diliyorum!

Devletimiz var olsun, milletimiz var olsun, güçlü olmak zorundayız. Zengin olmak zorundayız,  kazanmak, üretmek zorundayız.

Tekrardan bir hatırlatma yapıyorum; hakaret, itham, küfür, saygısızlık yapmak isteyenlere asla fırsat vermeyeceğim ve de takipçi sayısı peşinde değilim!

Rızık ALLAH’tandır. ALLAH, bizden duruş bekliyor. Emrolunduğun gibi dosdoğru ol!

Esrefsekerli.com

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol