Her zaman iddia ettiğim, söylediğim bir cümle var, şehirler markaları, firmaları ile büyür ve anılır. Şehirleri ayakta tutan, tanıtan da bu markalardır. Bir futbol takımı markadır, şehri tüm ülkeye, hatta dünyaya tanıtır.

Projeleri, hedefleri olan bir insan, bir şehrin tanıtım elçisi olma hakkını kendinde gördüğü için, sürekli yenilenmek, yeni projeler geliştirmek zorundadır.

Değişmezseniz, değiştirirler! Kural ve sistem bu…

Doğru yerde olur, doğru işler yaparsanız, hem müşteri portföyünüz artar, hem ürün çeşidiniz çoğalır, hem de müşteri memnuniyeti ile firma adına zirveye tırmanırsınız.

İşte biz alpedo@kervan olarak bunu yapıyoruz, bunun peşindeyiz!

Çünkü bizi bugünlere taşıyan halkımız oldu. Onlara minnete borçluyuz!

*

Gazeteci arkadaşlarımız gerek canlı yayınlarında, gerekse yazılı basınlarında bizlerle röportaj yapar, firmamızı, ürünlerimizi, kalitemizi haberleştirirlerken, onlara hep Kervan Lezzet Grubu olarak bu şehrin lezzetlerini, damak zevkini, sofra kültürünü ve zenginliğini 30 ülkede buluşturma hayalimizin olduğunu söylüyoruz.

İnsanlar hayal ettiği müddetçe yaşarmış. Hayal edip, hayallerimizi gerçeğe dönüştürme noktasında çalışanlarımızla yola her zaman iddialı çıktık, çıkmaya da devam ediyoruz, edeceğiz.

Çünkü hayaliniz yoksa, çünkü hedefiniz bulunmuyorsa, kendinize@firmanıza bir hedef koyamadıysanız, geleceğinizi aydınlık görme gibi bir lüksünüz olamayacak!

Hayaller ve hedefler insanın ufkunu genişletir, geleceğe yelken açar!

*

"Kervan Lezzet Grubu olarak bizim bir hedefimiz var. Bu sene Türkiye genelinde 135 bin noktaya çıkartmayı hedeflediğimizi söylüyorduk. İnşallah bu sene hedeflerimize yaklaşıyoruz. İhracatta 16 ülkeyi 30 ülkeye çıkarma hedeflerimiz de devam ediyor." derken, son olarak şimdi de lezzetlerimiz Katar ülkesi ile buluşacak.

Kendimize hedef koymuştuk,  dünyaya açılmak!

Bu bağlamda Katar’lı bir iş adamıyla protokol oluşturduk. Şimdiye kadar ürün gönderiyorduk, inşallah Pazar payını genişletip hem alpedo markamızı, hem de yöresel ürünlerimizi ve tatlarımızı bu ülkenin insanları ile buluşturmak niyeti ile çıktığımız yolda adımlarımızı sağlam atıyoruz!

*

Hız kesmiyoruz. Frene basmıyoruz! Daha çok üretip,  istihdam alanını genişletmek, pandemiye rağmen ürün yelpazesini artırıp, daha çok ülkeye uzanmak!

Şehrimizin ihracata, üretmeye, istihdama ihtiyacı var. Madem sevdamız Kahramanmaraş, madem bu sevda ile yaşıyoruz, sevdayı daha ileri taşımak herkes gibi bizim de boynumuzun borcu.

Yapılan anlaşmalar, yaptıklarımız, ürettiklerimiz, ihracatımız şehir ve ülke ekonomisinin can suyu olacaktır.

Biz bu can suyunda bir kocaman bir ırmak olmaya adayız ve varız!

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol