banner1451
banner1461
  

 

 

MHP'nin geçmişten günümüze ülkemiz için önemli hizmetler sunduğu aşikârdır.  Türkiye'de kamu düzeni ve kanun hakimiyetini yeniden sağlamak, hırsızlık ve yolsuzlukları ortadan kaldırmak, bölücülerin belini kırmak için 01 KASIM 'da kalkacak olan son trenin bileti Milliyetçi Hareket Partisidir.

 

Türkiye'nin MHP'nin fikirlerine, siyasi duruşuna ve yönetimde söz sahibi olmasına bu günler 'de daha çok ihtiyacı vardır.

 

Aziz Türk Milletine karşı yapılan saldırılar da MHP bir set gibi dimdik durmuş ve durmaya devam edecektir. Gelinen süreç gösterdi ki MHP ülkeyi ve milleti en iyi şekilde idare edebilecek birikime, akıla ve yüreğe sahiptir.

 

Milliyetçi Hareket Partisi ve Milliyetçi Ülkücü hareket var oldukça, ihanet ve bölücülük nihai hedefine ulaşamayacaktır. Niyetleri kursaklarında kalacaktır." 

 

Her gün şehit acısıyla kavrulan insanlarımızın acısından faydalanıp cebindeki paraya göz diken, kendisinden olmayana yaşam hakkı tanımayanlara karşı ülkenin MHP 'ye ihtiyacı vardır.

 

*

 

MHP, TÜRKİYE'DE ve KAHRAMANMARAŞ’TA ortak payda olmuştur, olmaya da devam edecektir.''

 

Bu süreçte artık Türkiye’nin ve KAHRAMANMARAŞ'ın MHP’ye her zamankinden daha çok ihtiyacı var. Milliyetçi Hareket, KAHRAMANMARAŞLI hemşerilerimizin tertemiz vicdanlarında sarsılmaz bir kale olarak durmaktadır. AKP ve CHP'nin samimiyetini kaybettiği şu ortamda MHP, ülkemizde ve şehrimizde her kesimin kendinden bir şeyler bulabileceği milletin ortak paydasıdır.

 

Karanlıktan aydınlığa doğru birlikte ilerleyeceğimiz bu yolda vatanını, toprağını, bayrağını seven  insanların tek bir ses olması için ülkemizin MHP' ye ihtiyacı var.

Ve…

Bu bayrak dalgalandığı, bu ezanlar susmadığı sürece de, var olmaya devam edecektir, etmelidir.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol