banner1482
 Benim bir hısımım var. Balıkesir’de serbest muhasebeci mali müşavir. Soyadımız aynı olmasına rağmen, anladığım kadarıyla yıllar önce bu güzel şehrimize gitmiş, ekmeğini orada kovalıyor.

Kapıdan içeri girse tanımam da, şirinliğinden ve kan çekeceğinden anında kanım ısınır dediğim bu güzel insan, sosyal demokrat, biraz da aykırı siyasetçi Uğur Fiskeci ile çok nadir de olsa telefonla görüştüğümüzde, ses tonundan anladığım kadarı ile  nezakete timsali, beyefendi ve dolu dolu bir insan.

*

Hayatın gerçeklerinden çok, siyasi yalanlara, dönen daleveralara, üçkâğıtçılara, seçmene verdiği sözü tutmayan siyasilere, gerçeği inkâr eden sözde siyasetçilere, kendini siyasetin akışına kaptırıp, aklını ve sermayesini bir siyasi iradeye kiraya veren sahtekârlara karşı her zaman isyankâr olmuştur.

Haksızlığı, adaletsizliği, riyakârlığı, hile-hurdayı sevmez benim hısımım.

Yalana, dolana itibar etmediği gibi, bu tür eylem ve düşünce içinde olanların da onun kitabında yazmadığına kalıbımı basarım. Adam gibi adamdır uzaktan da olsa tanıdığım kadarıyla.

Mesleğindeki başarısını bilemem. Çünkü yanında değilim. Ancak soyadı Fiskeci olunca, dünyanın neresinde olursa olsun, kefilim.

Kolay gelsin sevgili Uğur’um… Sen sadece Fiskeci ailesinin değil, sadece  Kahramanmaraş’ın değil, Balıkesir’in de Uğur’usun!

 

 

 

 

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol