Sinem ve İrem Öksüz hanımefendileri, Mustafa Poyraz’ın belediye başkanlığı, Nevzat Pakdil’in de Türkiye Büyük Millet Meclisindeki Başkanvekilliği döneminde tanıdım.

O dönemler, (muhtemelen 10 yıl önce) TBMM’de, onur ödülleri veriliyordu. Ödül almaya gelen ise saygın işadamımız, Kipaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı sayın M. Hanefi Öksüz idi.

Ve bendeniz o salondaydım. Güzel kızları, babalarının mutluluğuna ortak olmak için yalnız bırakmamışlardı. Ödül törenini haberleştirdim, baba kızların fotoğraflarını çektim, sonra da o fotoğrafları sayın Sinem Öksüz’e göndermiştim.

Bir tatlı hatıra babında…

*

Tabi aradan seneler geçti. Onlar büyüdüler, işlerin başına geçtiler, babalarının yükünü hafiflettiler, kurumda önemli görevler üstlenip, sanayi ve iş dünyasının aranan isimleri haline gelince, eh medya da bu başarı hikâyesini yazan başarılı kadınları görmezden gelemezdi.

O hale gelindi ki, şehrimizde ve Türkiye’de yaptığı yatırımlar ve sağladığı istihdamlarla adından söz ettiren Kipaş Holding, bünyesinde bulundurduğu başarılı genç yöneticileriyle de her geçen gün büyümeye ve gelişmeye devam etti.

*

Ülkenin önde gelen ekonomi ve finans dergilerinden olan Ekonomist Dergisi Kipaş Holding Yönetim Kurulu Üyesi N. Sinem Öksüz Dedebayraktar’ı “40 yaş altı en güçlü CEO’lar” arasında gösterirken, diğer bir finans ve ekonomi dergisi olan Turcomoney ise kendisini Türkiye’nin “40 yaş altı en güçlü kadınları” arasında gösterdi.

Kendisi ile birkaç kez sohbet etme imkânı bulmuştum ve hatta bir yazımdan ötürü de arayarak teşekkür etmişti. O kadar da nezaket timsaliydi.

İrem hanım da öyle…

Neticede asil azmıyordu ve otu çek köküne bak misali, kimin kızları, kimin torunlarıydı?

Başarılarıyla göz dolduran, daha 30 yaşında iken başarı hikâyeleri yazan, Koç Üniversitesi Kimya ve Biyoloji Mühendisliği mezunu ve New York Üniversitesi’nde İşletme Bölümünde MBA yapan Sinem Öksüz, kendisine bağlı olan Kipaş Kâğıt İşletmeleri’nde ve Bilecik Bozüyük’teki Kâğıt Ambalaj İşletmelerinde başarılarını devam ettiriyor.

Bir yandan Kipaş Kâğıt İşletmeleri’nin, Aydın’ın Söke ilçesinde 2020 yılının son çeyreğinde faaliyete geçecek olan ve inşaası devam yeni tesislerle de ilgileniyor devamında ise sayın Sinem Öksüz, genç yaşında ülkenin ve şehrimizin parlayan yıldızı haline geliyor.

İşte, herkes bu başarıya alkış tutuyor!

Biz de öyle!

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol