banner1451
banner1461

Ne yapmaya çalıştığını bir bilen, bir anlayan yok. Kimse çıkıp bu kurum, bu havaalanı ile ilgili açıklamalarda da bulunmuyor. Herkes kafasına göre hareket edip kararlar alırken, olan kent insanına oluyor!

İşte meslektaşımız Niyazi Kara’nın haberinden öğrendiklerimiz:

“Günde 2 kere Kahramanmaraş- İstanbul seferi düzenleyen ( Sabah- Akşam) THY Kahramanmaraş İstanbul seferini günde bir sefere düşürdü. Günde 5 gün sabah 2 gün ise akşam uçuşu yapıyor. Kahramanmaraş Halkı yeni uçuşlar beklerken THY günde iki seferin birini geri çekti. Siyasetçilerimizden bu konu ile ilgili çıt ses yok. İlla gündeme geldikten sonra mı ilgilenilecek.

Neden hep Kahramanmaraş seferleri kaldırılıyor. Bu konuda umarız Milletvekillerimiz duyarlılık gösterir. Sefer sayısının yeniden 2’ye çıkartılmasını, hatta İzmir- Antalya seferinin konulması için çalışırlar. Aksi halde Vatandaşlar başka şehre uçamaya devam edecek. Ayrıca tek uçuş olunca bilet fiyatları da çok pahalı oluyor.”

*

Büyükşehir olmuş, sanayide adı birkaç adım öne geçmiş, nüfusu bir milyon 200 bini bulmuş, üstelik yolcu potansiyeli-kapasitesi de olan şehrimizde THY'nın yaptığına kimse bir anlam veremiyor. Bize gareziniz mi var? Üstelik de 31 Mart Mahalli Seçimlerinde bu şehir belediye başkanını AK Parti’den çıkarttı. Ödülünüz bu muydu?

Yoksa bizi cezalandırmak mı istiyorsunuz?

*

Siyasiler, bürokratlar çıkıp neden bir açıklama yapmazlar, ya da uçuşların saatleri ile oynayan havaalanı veya THY ile ilişki kurup meseleye çözüm getirmezler.

Gaziantep veya Adana’dan gelip gitmek hoşlarına gidiyor herhalde.

Biz de haklı olarak soruyoruz, siyasiler-bürokratlar kayıtsız ve duyarsız kalırken, THY ne yapmaya çalışıyor?

Bizler komşu Gaziantep veya Adana’ya mecbur muyuz, mahkûm muyuz?

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol