banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

YERLİ İŞ MAKİNASI ÜRETİMİNE DESTEK
  

 

MST İş ve Tarım Makinaları Genel Müdür Yardımcısı Aydın Karlı, Pazarlama Direktörü Levent Karaağaç, Kamu satışları Müdürü Hakan Saral ve Fabrika Direktörü Suat Canoğulları’nın da katıldığı törenle, 20 adet 644 Klas  modeli MST kazıcı yükleyici, Oman Genel Müdürlüğü heyetine teslim edildi.

 

Torunoğlu ve diğer yetkililer, üretim tesisleri gezisinde, Türkiye’de ilk ve tek yerli üretim olan MST marka telehandler (teleskopik forklift) ve mini ekskavatörlerle ilgili olarak Aydın Karlı’dan bilgi aldı.

 

Üretim tesislerinden ve ürün gamından etkilenen Torunoğlu, modern tesislerde en üst teknoloji ile üretilen MST kazıcı yükleyicilerin tercih edilmesinin, Türkiye’ye ve ülkenin geleceğine sahip çıkılması anlamını taşıdığını söyledi.

 

Torunoğlu, “Kurum olarak böyle bir alıma imza atmanın gururunu ve onurunu yaşıyoruz. Ürünlerinin arkasında duran ve Sanko Holding ve MST yetkililerine teşekkür ediyorum” dedi.

 

MST İş ve Tarım Makinaları Genel Müdür Yardımcısı Aydın Karlı da yerli üretimin ve milli markaların desteklenmesi konusunda ciddi hassasiyet gösteren Orman ve Su İşleri Bakanlığı Orman Genel Müdürlüğü yetkilerine teşekkür etti.

 

MST İŞ VE TARIM MAKİNALARI

Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi’nde 42 bin metrekare alanda kurulan üretim tesislerinde pazar ve müşteri talepleri doğrultusunda araştırma ve geliştirme faaliyetleri sonucu yüksek performanslı iş makinaları üretimi gerçekleştiriyor.

 

MST markası ile üretilen kazıcı yükleyici, teleskopik forklift ve mini ekskavatörlerin konforu, kullanım rahatlığı, düşük yakıt sarfiyatı ve satış sonrası hizmetlerin 24 saat kesintisiz sürdürülmesi, yurtiçi ve yurtdışındaki kullanıcıların tercihinde etken oluyor.

 

SANKO HOLDİNG

SANKO Holding’in temeli 1904 yılında 7 dokuma tezgahı ile atıldı. Dördüncü ve beşinci kuşağın işbaşında olduğu SANKO’da yaklaşık 15 bin kişi istihdam ediliyor. Tekstil, enerji, çimento, ambalaj, tarım ve iş makinaları, bilişim, finans, sağlık, eğitim, AVM ve gayrimenkul olmak üzere 11 sektörde faaliyet gösteriliyor.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol