banner1482
Öne Çıkanlar PAZAR GÜNÜ DANANIN KUYRUĞU KOPUYOR PAZARCIK MESLEK YÜKSEKOKULU MEZUNİYET TÖRENİ TÜRK ÇİFTÇİSİNE HİZMETTE ASIRLIK MARKA TÜRKÜLERLE YOLDAŞIZ OZANLARLA GARDAŞIZ TÜNELLER YOĞUN BAKIMA ALINDI

Bu haber kez okundu.

YENİ HAVAALANI BAŞKA BAHARA KALDI!
 2015 yılının sonunda istimlak edilen 400 dönüm arazi üzerine yeni terminal binası ve kulenin yapılacağını ifade eden Devlet Hava Meydanları Genel Müdürlüğü Kahramanmaraş ile dalga geçer gibi bir proje hazırladı.

Bakanlar Kurulu Kararı ile Kahramanmaraş Havaalanına Gümrük Kapısı açılması ve personel ataması yapılmasına rağmen, açılamayan gümrük kapısı için yeni terminal binasında da yer yok..

Sadece iç hatlar için bir küçük terminal binası ve kulenin yapımının ihaleden sonra 8 ay içinde bitirileceğini, bu süre içinde ise uçuşların devam edeceği öğrenildi.

 

ÜNAL AÇIKLADI, MEVCUDU İYİLEŞTİRECEĞİZ

 

Dış hatlar terminali olmayan yeni binada, dolayısı ile gümrük kapısı da açılmayacağı için Kahramanmaraş’tan direk yurt dışı seferleri yapılamayacak..

Çağın gerisinde kalan küçük terminal binası ile kent insanı bir şok daha yaşadı.

Üstelik bir ILS cihazının takılması bile sorun olarak ilk sıraya gelip otururken, mevcudu iyileştirme anlamında somut adımların atılmasını bekliyoruz.

Kahramanmaraşlılar; “Bakanımız Mahir Ünal ve Sema Ramazanoğlu olduğu bu dönemde hava alanı meselesini çözemezsek bir daha yeni hava alanı yapamayız bu fırsat bugün elimize geçtir kaçırmayalım,” diyor..

SON DAKİKA NOTU: Bu sabah, Ramada Otelindeki turizm çalıştayında Bakan sayın Mahir Ünal açıkladı. Yeni havaalanı yok. Mevcut iyileştirilecek, bunun için düğmeye basılmış.

Yani Narlı ve Türkoğlu dosyası rafa kalktı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol