banner1451
Öne Çıkanlar EŞLERİNİN BÖBREĞİ İLE HAYATA TUTUNDULAR SİVİL TOPLUM GELİŞİRSE TÜRKİYE DEMOKRASİSİ DE GELİŞİR YAŞANACAK BİR TÜRKİYE İÇİN KÖY GARAJI CHP DEDİ KENDİMİZ ÇALDIK DONDURMA ISMARLADI

Bu haber kez okundu.

TÜBİTAK YARIŞMASINDA KAHRAMANMARAŞ'IN GURURU OLDULAR
  

Eğitim alanındaki kalitesini her geçen gün artıran Kahramanmaraş, okulların başarılarıyla çıtasını zirveye taşımaya devam ediyor. Kahramanmaraş'a eğitim alanında bir gururu da Binevler Ortaokulu yaşattı. Onikişubat ilçesi Binevler Ortaokulu TÜBİTAK'ın düzenlediği Bölge Sergisi Yarışmasında bin 60 proje arasından sıyrılarak matematik alanında ikinciliği göğüsledi. Danışman Öğretmen Özlem Kahraman liderliğinde öğrenciler Cansu Güneş ve Yaren Gözükara okullarına ve Kahramanmaraş'a büyük gurur yaşattı. Toplamda 8 ilin katıldığı yarışmada Çevrepınar Ortaokulu fizik alanında 1'cilik, Binevler Ortaokulu matematik alanında 2'cilik, Çağlayancerit İstiklal Ortaokulu Kimya alanında da ikinciliği ve Zekeriya Tanrıverdi İmamhatip Ortaokulu değerler eğitimi alanında üçüncülüğü elde etti.

Bu gibi yarışmalarla Kahramanmaraş'ın eğitim kalitesinin istenilen seviyeye geldiği düşünülürken, başarılı öğrenciler ve öğretmenleri de okul yönetimi tarafından tebrik edildi.

ÖĞRENCİLERE BU BAŞARILARINDAN DOLAYI ÇEŞİTLİ HEDİYELER VERİLDİ.

Matematik alanında bu büyük başarıya imza atan öğretmen Özlem Kahraman, bu gibi yarışmalara katılmayı ve yeni başarılar elde etmeyi arzu ettiklerini aktardı. Üreten bir nesil  için araştırmacı ve projeci öğrenciler yetiştirmeyi amaç edinen Kahraman, yeni yarışmalar için ise şimdiden hazırlandıklarını söyledi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol