banner1451
Öne Çıkanlar EŞLERİNİN BÖBREĞİ İLE HAYATA TUTUNDULAR SİVİL TOPLUM GELİŞİRSE TÜRKİYE DEMOKRASİSİ DE GELİŞİR KENDİMİZ ÇALDIK YAŞANACAK BİR TÜRKİYE İÇİN KÖY GARAJI CHP DEDİ DONDURMA ISMARLADI

Bu haber kez okundu.

SANKO OKULLARININ KLAVYE YARIŞMASI BAŞARISI
 Türkiye genelinden 61 şehirdeki 253 okulda öğrenim gören 1.150 öğrencinin katılımıyla düzenlenen yarışma, 4 farklı yaş grubu olmak üzere anadil ve çoklu dil kategorilerinde gerçekleştirildi.

Uluslararası Bilgi İşlem Federasyonu’na bağlı ve uluslararası kurallar ile 2006 yılından beri düzenlenen klavye yarışmasında, ekranda verilen metnin aynı şekilde yazılması isteniliyor. Yarış süresi 10 dakika olup, en az hata ile en hızlı yazan öğrenci belirleniyor. 13-16 yaş grubunda Türkiye genelinden 214 öğrencinin yarıştığı klavye yarışmasında SANKO Fen ve Teknoloji Lise öğrencisi Mahmut Tosun anadil kategorisinde Türkiye 2’ncisi, çoklu dil kategorisinde ise Türkiye 6’ncısı oldu.

 0-12 yaş grubunda Türkiye genelinden 166 kişinin katıldığı yarışmada anadil kategorisinde SANKO Ortaokulu öğrencilerinden Mete Kağan Altun Türkiye 6’ncısı, çoklu dil kategorisinde ise Türkiye 1’incisi oldu. Yine çoklu dil kategorisinde yarışan Kerem Aydınçelebi ise Türkiye 4’üncülüğünü kazandı.

 SANKO Okulları Genel Müdürü Melike Toklucu, öğrencilerinin farklı yaş grubu ve kategorilerde Türkiye derecesi elde etmelerinin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek,  öğrencilerini kutladı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol