banner1451
Öne Çıkanlar EŞLERİNİN BÖBREĞİ İLE HAYATA TUTUNDULAR SİVİL TOPLUM GELİŞİRSE TÜRKİYE DEMOKRASİSİ DE GELİŞİR YAŞANACAK BİR TÜRKİYE İÇİN KÖY GARAJI CHP DEDİ KENDİMİZ ÇALDIK DONDURMA ISMARLADI

Bu haber kez okundu.

SANKO ÖĞRENCİLERİ ÜÇÜNCÜLÜK VE TEŞVİK ÖDÜLÜ İLE DÖNDÜ
  

2018-2019 Eğitim-Öğretim yılında düzenlenen “TÜBİTAK 50. Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Final Yarışması”na Türkiye genelinden toplam 16.679 proje başvurusu yapıldı. 

SANKO Okulları öğrencilerinden Ece Sergen ve Elif Sergen, “Türk Dili ve Edebiyatı” dalında öğretmenleri Hayat Demirel rehberliğinde hazırladıkları “Edebiyat Engel Tanımaz” adlı projesi Türkiye üçüncüsü olmayı başardı. 

Teoman Efe Kuday ve Ayberk Kaan Güneş ise öğretmenleri Neriman Ersönmez rehberliğinde “Yazılım” dalında hazırladıkları “Görüntü İşleme Teknolojisi Kullanarak Hasat Yapan Otonom ve Yarı Otonom Robot” projesi Teşvik Ödülünü almaya hak kazandı. 

SANKO Okulları Genel Müdürü Fırat Mümtaz Asyalı, “TÜBİTAK 50. Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Final Yarışması”nda Türkiye üçüncülüğü ve teşvik ödülü kazanarak hem SANKO Okullarının hem de Gaziantep’in adını finallere yazdırmalarının gururunu ve mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. 

Asyalı, öğrencilerini ve danışman öğretmenlerini kutlayarak başarılarının devamını diledi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol