banner1482
Öne Çıkanlar MÜFTÜ İMRAN KILIÇ ADAY ADAYI OLDU GÜNEŞ PETROL HAYIRLI OLSUN! SARIYERDE KALDI MODERN SAĞLIK MERKEZLERİNE KAVUŞACAK MST MARKA KAZICI YÜKLEYİCİLER TERCİH EDİLİYOR

Bu haber kez okundu.

RENAULT’UN YENİ YILDIZLARI
 Renault’un iki yeni aracının da kentin dağlık arazi yapısına uygun olduğunu belirten Giray Şirketler Grup Yönetim Kurulu Başkanı Şerif Dalgıç, Renault’un Türkiye’de 45-50 yıllık bir mazisi olduğu için yedek parçasının daha ucuz olduğunu ifade ederek  “Arabanın bakımı daha ucuz, fiyatı daha ucuz, yakıtı daha az ve kaliteli bir araç. Kahramanmaraş, coğrafi yapısı gereği çok dağlık bir bölge olduğundan; vatandaşların Renault’u tercih etmelerini tavsiye ederim. Renault Kahramanmaraş’ta en ideal arabalardan biridir” dedi.

Bu yıl Renault’un çok güzel araçlar çıkarttığını ve araç tutkunlarının beğenisine sunduğunu kaydeden Giray Şirketler Grup Yönetim Kurulu Başkanı Dalgıç, yeni kasasıyla daha güçlü, daha performanslı ve daha teknoloji dolu bir araç olduğunu dile getirerek şöyle konuştu: “Şu an ancak test araçlarımız var. İnşallah önümüzdeki aylarda araba çok gelecek halka satışa sunacağız. Müşterilerin ilgisi olumlu oldu, arabayı beğenmeyen hiç müşteri yok. Herkes arabayı beğeniyor. Arabamız, Talısman, yakıt açısından rakiplerine göre yüzde 25 daha az yakıyor. Fiyat bakımından da rakibine göre yüzde 40 daha ucuz. Renault’un hiç eski arabası yok; araçlar tamamen yenileniyor. Tabii Kahramanmaraş’ta araç almak isteyene, yakıt tasarımına, teknolojisine, biliyorsunuz… Fiyat bakımından en ideal araçlardan biridir. Biz, burada personel teftişi yapıyoruz. Otobüs işimiz var. Personel servis taşımacılığı yapıyoruz. Bu arada işte buraya geldik. Kahramanmaraş’ta, 100 kişiye yakın çalıştırdığımız şuan elemanımız var. Yeni yatırımlara devam edeceğiz. İnşallah önümüzdeki yıl da yeni bir Plaza, başka markalarla falan çeşitli yatırımlar Kahramanmaraş’ta olacak. Kahramanmaraş’ı seviyoruz.”

RENAULT’UN İKİ YILDIZ ARACI

Renault’un yeni konsepti iki adet yeni aracını müşterilerin beğenilerine sunmaktan memnun olduğunu bildiren Kahramanmaraş Giray Otomotiv Renault Yetkili Bayii Genel Müdürü İsmail Taşkın, araçlar hakkında şu bilgileri verdi: “Renault’un yeni konsepti iki adet yeni aracımızdan Mart ayında hizmete giren Talisman D segmentte Sedan bir aracımız yine bu ay içerisinde hizmete giren Megan Hatchback C segmentte iki yeni Meganın yıldız aracı diyebiliriz. Bu yıl, müşterilerinin hizmetine sunduğu kaliteli, konforlu, ergonomik bir araba. Misafirlerin, yeni araçlarımız hakkındaki izlenimleri son derece olumlu oldu. Uzun zamandır beklenilen bir şeydi. Renault üst segmentte; kaliteyi, konforu müşterilerin ekonomisine ve duygularına hitap eden bir aracı tasarlamıştı. Müşterilerimiz, son derece keyifli test sürüşleri yapıyorlar. Müşterilerimizin, geri bildirimleri son derece olumlu ve bu araçlarla yakın bir zamanda konforla mutluluğu aynı yaşayabileceğini düşünüyoruz.” Piyasaya, müşterilerin kaliteyi ve konforu, ekonomiyle ergonomiyi aynı anda yakalayabileceği bir araç sunduklarını aktaran Taşkın, “Sınıfının en iyi aracı; D segmentinde, 1,6 otomatik şanzıman, 160 beygir ve maksimum torku 380 newtonmetre bir araba! Arabanın konforu ve güvenlik sistemleri son derece gelişmiş düzeyinde. Süspansiyon sistemi, Renault bu segmentte ilk defa kullanıyor. 4 kontrol sistemi aynı zamanda yakıt tasarrufu sağlayan otomatik bir araç, müşterimizin bütün ihtiyaçlarına cevap verecek kalite ve konforu sağlayacak. Bu araç müşterilimize beş farklı sürüş modu yani günün her duyguya hitap edecek sabah, öğlen, akşam; spor modu, ekonomik modu kullanabiliyor. Kendine özel bir konforlu mod dahi oluşturabiliyor. Tamamen araçla kullanıcı arasında duygusal bir bağ kuruyor. Bu da müşterimize bir araçla bir den çok fazla araç kullanma hissini veriyor. Çok farklı bir özellik bu müşterilerimiz bundan çok memnun. Renault, müşterisine artık bir duyguyu, sahiplik duygusunu kalite duygusunu, arabasında bir bağ kurması üzerine tanıtımlarını yapıyor. Araç zaten bu konforu müşteriye sunuyor. Verdiği paranın karşılığını çok rahatlıkla alabileceği bir araç. Müşterimize böyle bir aracı sunma imkânına ulaştığımız için çok mutluyuz” şeklinde konuştu.

KUYBU: RENAULT’A YENİ BİR VİZYON GELDİ!

Giray Otomotiv’in Renault’a yeni bir vizyon getirdiğini kaydeden Esnaf Birlik Başkanı Ahmet Kuybu ise işletme sahibi şirketin, kentte istihdam sağladığına dikkat çekti. Kuybu şu açıklamalarda bulundu: “Bizim tabii araçlardan ziyade genel otomobil nezdinde sahibi Şerif Bey abimizin daveti üzerine geldik. Buna defalarca tanık olduk ve şu andaki yaptığı yatırımlarla 100 hemşerimize istihdam sağlıyor. Ve artı bırakın yeni yatırımı Antep’teki yatırımlarının bir kısmını Maraş’a getireceğine tanık olduk. Bunların gelmesiyle de 400-500 hemşerilerimize istihdam sağlanacak. Maraş sevdalısı Maraş’ın saklı zenginliğini gören, keşfeden bir abimiz. Kendinin haricinde de bütün Antepli arkadaş çevresine de Maraş’ı methettiğini, Maraş’ı övdüğünü, Maraş’a yatırım yapılması gerektiğini devamlı ifade eden bir abimiz. Bu ana tanık olduğumuz için biz de burada gücümüzün yettiğince, kendisine yardımcı olmaya çalışıyoruz. Yeni bir vizyon getirdi, Renault’a”

BÜYÜKŞEHİR RENAULT’U TERCİH EDİYOR!

Büyükşehir Belediyesi’nin hizmet aracı olarak Renault’u tercih ettiğini bildiren Genel Sekreter Yardımcısı Hüseyin Ağır, kamuda en çok tercih edilen marka olduğunu ifade ederek şu ifadelere yer verdi: “Kahramanmaraş’a yatırımın gerçekten faydası çok fazla, istihdama katkısı çok fazla, rekabete katkısı çok fazla. Renault biliyorsunuz yerli. En fazla olduğu araç versiyonu kamuda. Büyükşehir Belediyesi olarak da hizmet aracı olarak Renault’u tercih ediyoruz. Bu, yasal mevzuattan da kaynaklanıyor. Çünkü yatırım da bizi çok memnun etti. Gerçekten Maraş’ın yatırım ve istihdama ihtiyacı var. Bundan dolayı müteşebbisimizi tebrik ediyorum, teşekkür ediyoruz. Aynı zamanda müteşebbisimizin Gaziantep’te esas işyeri; fakat gerçekten Kahramanmaraş’ta da büyük yatırımlar yapıyor”

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol