Öne Çıkanlar dizi TEYFİK YAĞCI İSTİFA ETTİ!!! KAHVE İÇİRECEK 13 YIL ŞEYTAN TAŞLADIK GÖRÜMCEDEN YENGEYE BÖBREK NAKLİ

Bu haber kez okundu.

KILINÇ; BİRBİRİMİZE UZAĞIZ!

18 yıl Mersin, 15 yıldır da mesleği olan pastane sektörü işletmecisi, aynı zamanda da Kahramanmaraşlılar Dernek Başkanı olan Ahmet Kılınç, Erdemli ilçesinde yaklaşık 500 civarında bir Kahramanmaraşlı olduğunu, çoğunun merkezden çok ilçelerden gelenler olduğunu belirterek, “Nedense birbirimize uzağız, bir türlü yakınlaşamıyoruz. Üyelik konusunda hemşehrilerimiz pek yaklaşmıyor, sıcak bakmıyorlar” dedi.

Aslen Afşin ilçesi, Emirli Köyü’nden olan ve yerleştiği Erdemli ilçesinde 7 senedir Dernek Başkanlığı görevini yürüten Kılınç, hemşehriler arasında dedikodu ve kıskançlığın yoğun olduğundan şikayet ederek, “Fazla üyemiz yok. Ancak her yıl geleneksel hale getirdiğimiz 12 Şubat kutlama günlerinde çadır kuruyor, şehitlerimiz için mevlid okunuyor, ciğer kavurması ikramı ile kurtuluşumuzu hatırlatmaya çalışıyoruz. Buradaki hemşehrilerimzin ekserisi çalışanlar ve memur kesimi. Esnafımız çok az” diye konuştu.

PASTANE, BAŞKANLIK VE ATICILIK FEDERASYON TEMSİLCİSİ OLMAK

Aynı zamanda da eski bir güreşçi olan Başkan Ahmet Kılınç, pastane sektörü ve dernek sorumluluğu yanında sporla da ilgileniyor. Atıcılık Spor Kulübü Başkanı ve hem de Federasyon Temsilcisi. 30 kadar sporcusu var kulübün. Atıcılık sporunda, Göksun Taşoluk’tan Yusuf Dikeç’in gösterdiği başarıyı anlatırken, Akdeniz olimpiyatlarında ve Dünya atıcılık şampiyonalarında altın madalya ile gururumuz olduğunu sözlerine ekledi.

Evli ve 3 çocuk sahibi olan Kılınç, 15 yıldır Erdemli’de pastane işletiyor.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol