banner1482
Öne Çıkanlar PAZAR GÜNÜ DANANIN KUYRUĞU KOPUYOR PAZARCIK MESLEK YÜKSEKOKULU MEZUNİYET TÖRENİ TÜRK ÇİFTÇİSİNE HİZMETTE ASIRLIK MARKA TÜRKÜLERLE YOLDAŞIZ OZANLARLA GARDAŞIZ TÜNELLER YOĞUN BAKIMA ALINDI

Bu haber kez okundu.

KASKİ 185, 2016’DA 258 BİN KEZ ALO DEDİ
 EN ÇOK ÇAĞRI ONİKİŞUBAT ’TAN GELDİ

İlçeler bazında en çok başvuru Onikişubatlı vatandaşlar tarafından yapıldı. Onikişubat’ı sırasıyla Dulkadiroğlu ve Elbistan takip etti.Vatandaşların 185 Çağrı Merkezinden talepleri çeşitlilik gösteriyor. 185 vatandaşlara 29 farklı konuda yardımcı oluyor. Yapıların başvuruların büyük kısmını su ve kanal arızaları oluşturuyor.

VATANDAŞ VERİLEN HİZMETTEN MEMNUN

185 Çağrı Merkezine gelen başvurular sonuçlandıktan sonra başvurular içinden rastgele seçim yöntemiyle 2016 yılında toplam 6503 vatandaşa memnuniyet anketi yapıldı. Yapılan anketlerde karşılama, başvuruya müdahale süresi, ekipleri değerlendirme, arıza sonuçlandırma olmak üzere 4 farklı soru soruldu. Yapılan anket sonucuna göre vatandaşların çalışmalardan duyduğu memnuniyetin % 95’in üzerinde olduğu görülüyor.

185 ARANDIĞINDA EKSTRA BİR ÜCRET YOK

185 Çağrı Merkezi 14 personelle 7 gün 24 saat vatandaşa hizmet verirken. Sabit ev ve iş telefonlarından ücretsiz olarak aranabiliyor ve mobil gsm hatlarından arandığında ise kullanıcıların her yöne dakikalarından ücretlendiriliyor. Böylece 185 Çağrı Merkezini aramanın vatandaşlarımıza ekstra herhangi bir maliyeti bulunmuyor. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol