banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

HERKESİN GÖZÜ BU OTOMOBİLDE
 Yerli ve yabancı birçok markaya ev sahipliği yapan Piazza AVM,  dört mevsim sunduğu farklı kampanya ve fırsatlarla ziyaretçilerine kazandırmaya devam ediyor. Açıldığı günden bu yana ziyaretçilerini hesaplı ve kaliteli alışverişle buluşturan Piazza AVM, 10 Mayıs-31 Ağustos tarihleri arasında, aynı gün veya farklı günlerde, toplamda 125 TL ve üzeri alışveriş yapan ziyaretçilerine, sıfır kilometre Hyundai Tucson kazanma fırsatı sunuyor. Piazza ziyaretçileri, her 125 TL ve üzeri alışveriş için bir çekiliş hakkı kazanıyor.

 

HERKESİN İLGİ ODAĞI

Kampanya sonunda yapılacak çekilişle sahibini bulacak olan son model Hyundai Tucson, Piazza AVM’de her yaştan ziyaretçinin ilgi odağı olmaya devam ediyor. Eşleri ve çocuklarıyla otomobili inceleyen kimi ziyaretçiler, hayalini kurdukları aracın önünde fotoğraf çektiriyor. Alışveriş sonrası faturalarıyla danışma birimine gelen Kahramanmaraşlılar, form doldurarak her 125 TL’lik alışveriş için bir çekiliş hakkı elde ediyor. AVM ziyaretçileri kampanyaya büyük ilgi gösterirken, form dolduranlar danışma biriminin önünde zaman zaman yoğunluğa neden oluyor.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol