banner1482
Öne Çıkanlar MÜFTÜ İMRAN KILIÇ ADAY ADAYI OLDU SARIYERDE KALDI GÜNEŞ PETROL HAYIRLI OLSUN! MODERN SAĞLIK MERKEZLERİNE KAVUŞACAK MST MARKA KAZICI YÜKLEYİCİLER TERCİH EDİLİYOR

Bu haber kez okundu.

EZBER BOZAN FİAT ‘EGEA’ GÖRÜCÜYE ÇIKTI
      Gaziantep yolu – Recep Tayyip Erdoğan bulvarı üzerinde bulunan Marfi Otomotivide 14-15 Kasım 2015 Cumartesi ve Pazar günü Fiat Plaza- Marfi Otomotivde Kahramanmaraşlılarla şahane bir kokteyl ile buluştu.

     Marfi Otomotiv Genel Müdürü Melih Sezal: “Tofaş’ın 520 milyon dolarlık yatırımla, seri üretimine başladığı otomobil projesinin ilk ürünü olan kompakt sedan modeli Fiat Egea, tanıtımı ve Kahramanmaraşlılarla bir araya gelmek için bugün buradayız,” diyerek konuklarını ağılda.

      Marif Otomotivi Fiat Plaza‘da geçene hafta sonu Fiat Egea heyecanı vardı. 49 bin 900 TL'den başlayan ulaşılabilir anahtar teslim fiyatıyla dikkat çeken otomobil, ilk etapta 1,4 litre 95 HP benzinli, 1.3 litre 95 HP ve 1.6 litre 120 HP Multijet motor seçenekleriyle ile Kahramanmaraşlılara sunulduğunu ifade eden Marfi otomotivi genel Müdürü Melih Sezal, "Türkiye otomotiv tarihinde dönüm noktası olmaya aday olan Fiat Egea 'ezber bozan sedan' olarak tarihte yerini alacak" diye konuştu.

     FİAT PLAZA KAHRAMANMARAŞ BAYİ MARFİ OTOMOTİV' FİAT’IN YENİ SEDANI, ‘AEGEA İÇİN VERİLEN KOKTEYL İLE GÖRÜCÜYE ÇIKARILDI.

    

     Marfi Otomotiv Genel Müdürlüğü Melih Sezal, “Yeni nesil Multijet motorlu Aegea otomobilin satışlarına başladık. Yeni sedan’ın ‘Aegea Proje' olarak tanıttığımız yeni kompakt sedan, adını Ege Denizi’nden alıyor ve otomobil kırk ülkeye ihraç edilecek. Aegea aracımız Bursa'daki Tofaş fabrikamızda üretiliyor ve kırk ülkeye ihracat satış anlaşması yapılmış durumdadır. Sedan platformunda geliştirilmiş 1’4 benzinli 1’4 dizel ve 1’6 dizel seçenekleri mevcuttur.Yaklaşık 3000 Sedan C müşterisi seğmen ti doğrultusunda hazırlanmıştır.    

     Ezber bozan aracımız, derece çevreci, güvenlik ve konfor ile dizayn edilmiştir.Bunlara ilaveten fiyat politikası da ulaşılabilirlik seviyesinde tutulmuştur, ülkemizde Tofaş fabrikasında üretilen Aegea otomobilinizin büyük bir oranı ihracata gideceği için ülkemizde de ciddi anlamda katma değer sağlayacaktır. Otomobilimizin ülkemize ve milletimize Şimdiden hayırlı uğurlu olmasını diliyorum,” dedi.

 

SATIŞ REKORU KIRACAĞINA İNANIYORUM

 

     Aegea otomobilin yakıtının ortalama 4 litre olduğunu ifade eden Marfi Otomotiv Genel Müdürlüğü Melih Sezal, “Otomobilimiz Dünyada yakıt ekonomisi ve problemsizlik ile ön plana çıkan yeni nesil Multijet motorları kullanılmaktadır ve ortalama 4 litre yakıt tüketimi var. Aegea otomobilinizin Tofaş fabrikamızda ülkemiz için 8000 adet olarak üretimi hedeflenmektedir. Üretilecek olan 8000 otomobilimizin tamamı Yurtiçinde satışının yapılacağına inanıyorum. Aegea’nın 2015 yılı için Kahramanmaraş satış hedefimizin şu anda çok çok üstündeyiz.Satışını yaptığımız ve hala şu anda aracımı teslim etmediğimiz yüze yakın siparişimiz var. Ve bu sayının 2015 yılı sonuna kadar iki yüze ulaşacağını düşünüyoruz. 2016 yılında ise satış rekoru kıran aracımızın Aegea olacağına inanıyorum. Özellikle Aegea aracımızla ilgili finansal kredi desteği şu anda çok olumlu olarak gerçekleştirildi. Bu itibarla hedeflerimizin çok daha üstüne şu anda çıktı 2016 yılında satış rekoru kıracağına inanıyorum,” diye konuştu. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol