banner1451
Öne Çıkanlar EŞLERİNİN BÖBREĞİ İLE HAYATA TUTUNDULAR SİVİL TOPLUM GELİŞİRSE TÜRKİYE DEMOKRASİSİ DE GELİŞİR KENDİMİZ ÇALDIK YAŞANACAK BİR TÜRKİYE İÇİN KÖY GARAJI CHP DEDİ DONDURMA ISMARLADI

Bu haber kez okundu.

BÜYÜKŞEHİR’DEN TEKNOLOJİ BAĞIMLIĞI SEMİNERİ
 Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Kadın ve Aile Şube Müdürlüğü’nce yürütülen eğitim seminerlerine ilişkin bilgiler aktaran Sağlık ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Ayşe Taşkıran: “Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Asitane Vakfı işbirliği ile yürüttüğümüz Teknoloji Bağımlılığı eğitim seminerlimiz devam ediyor.

Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizi ve çocuklarımızı çağımızın hastalığı olarak görülen Teknoloji Bağımlılığından kurtarmayı hedefliyoruz. Okullarımızda verdiğimiz seminerlerde teknoloji bağımlılığının zararlarını anlatarak, onların çeşitli spor ve kültürel aktivitelere yönelmelerini sağlıyoruz. Bugüne kadar toplamda 26 okulda 7 bin 934 öğrenciye ulaştık. Okullarımızda sürdürdüğümüz Teknoloji Bağımlılığı Eğitim Seminerleri kapsamında ilimiz genelinde 12 bin öğrenciye ulaşmayı hedefliyoruz” diye konuştu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol