banner1451
Öne Çıkanlar EŞLERİNİN BÖBREĞİ İLE HAYATA TUTUNDULAR SİVİL TOPLUM GELİŞİRSE TÜRKİYE DEMOKRASİSİ DE GELİŞİR KENDİMİZ ÇALDIK YAŞANACAK BİR TÜRKİYE İÇİN KÖY GARAJI CHP DEDİ DONDURMA ISMARLADI

Bu haber kez okundu.

AYAKLICAOLUK MAHALLESİNDE ASFALT ÇALIŞMASI

Kış ayları öncesinde asfalt çalışmalarını yoğunlaştıran Dulkadiroğlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Yenikent konutlarının da bulunduğu Ayaklıcaoluk mahallesinde asfalt çalışması yaptı.
İlçe genelinde asfalt çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Dulkadiroğlu Belediyesi, kış ayları öncesinde mahallelerin asfalt talebini gidermeyi planlıyor. Bu kapsamda çalışmalarını yoğunlaştıran Fen İşleri ekipleri, Ayaklıcaoluk mahallesinde asfalt serim işlemi yaptı.


Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, şunları söyledi: “Yaz aylarının başından bu yana yoğun bir asfalt serim çalışması yaptık. Şuanda ilçemizde ihtiyaç gördüğümüz tüm alanlarımızda bu çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam ediyor. İnşallah kış ayları gelmeden bu çalışmalarımızı tamamlayacağız. Ekiplerimiz yoğun bir çalışma yapmaktadır. Ayaklıcaoluk mahallemizde de ihtiyaç duyulan alanlarda bu çalışmalarımızı sürdürüyoruz.”


 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol