banner1451
Öne Çıkanlar EŞLERİNİN BÖBREĞİ İLE HAYATA TUTUNDULAR SİVİL TOPLUM GELİŞİRSE TÜRKİYE DEMOKRASİSİ DE GELİŞİR KENDİMİZ ÇALDIK YAŞANACAK BİR TÜRKİYE İÇİN KÖY GARAJI CHP DEDİ DONDURMA ISMARLADI

Bu haber kez okundu.

AY-DEN İNŞAAT’TAN KAMUOYUNA DUYURU
 “Ay-Den İnşaat Ltd. Şti. 1982 yılından bu yana Kahramanmaraş ilinde faaliyet göstermiş ve sektörünün liderleri arasına girmiş kurumsal bir firmadır. Bu güne kadar binlerce kişiyi ev sahibi yapan Ay-Den İnşaat Ltd. Şti. de 15 Temmuz hain darbe girişiminin ardından tüm. Türkiye’de inşaat sektöründe yaşanan krizden doğal olarak etkilenmiştir. 

Bu süreçte kat karşılığı inşaat sözleşmesi yapmış olduğumuz Döndüoğlu adlı projenin arazisinin içerisinde Milli Emlak Müdürlüğü ve Kahramanmaraş Belediyesinin hisselerinden dolayı konu, 15/03/2016 tarihinde Milli Emlak Müdürlüğü’nün, Kahramanmaraş Belediyesine, Kahramanmaraş 1. İdare Mahkemesinin 2016/1966 Esas Sayılı davasını açması neticesi ile tarafımızca projeye başlanılamamıştır. Milli Emlak Müdürlüğü ile Belediye arasındaki dava süreci de halen devam etmekte olup sonuçlanmamıştır. Dolayısı ile Döndüoğlu Projesine başlanmasında Şirketimize herhangi bir kusur atfedilemeyecek olup, davalı taraflar olan Milli Emlak Müdürlüğü ve Belediye arasındaki sıkıntı mahkeme tarafından çözülür çözülmez ilgili proje derhal başlanmak sureti ile sözleşme yapılan hak sahiplerine tapuları en kısa süre içerisinde teslim edilecektir.  

Ayrıca firmamızın bazı projelerinde ise Büyükşehir Belediyesinin imar planında 15 kat kullanım hakkı verilen yerleri 12 katla sınırlaması sonucu bu projelerin uygulanabilmesi için ilave olarak yan parsellerden arsa almak mecburiyeti hasıl olmuştur. Gün itibarı ile bu projelerimizin resmi işlemleri devam etmektedir ve akabinde projeler en hızlı şekilde tamamlanarak sözleşme yapılan hak sahiplerine tapuları en kısa süre içerisinde teslim edilecektir.

Tüm Türkiye’deki inşaat sektöründe yaşanan sıkıntılara rağmen firmamız tarafından 2015 yılından bu güne kadar 4 Blokluk Safir Sitesi, 2 Blokluk Zade Sitesi, 3 Blokluk Işık Sitesi, 2 Blokluk Efe Sitesi, 2 Blokluk Gökçe Sitesi, Seher Apartmanı ve Gün Apartmanı projeleri tamamlanarak tapuları hak sahiplerine teslim edilmiş ve hiçbir sözleşme sahibi mağdur edilmemiştir. Firmamızın 3 Blokluk Zirve Park, Emir Apartmanı, İçelli Apartmanı, 6 Blokluk Royal Sitesi inşaatları halen devam etmekte olup firmamız tarafından ilgili inşaatlara en kısa süre içerisinde hız verilerek projeler hızla tamamlanıp tapuları hak sahiplerine teslim edilecektir.

Firmamızın başka hiçbir şirket, kurum ve şahısla ticari irtibatı ve iltisakı bulunmamaktadır. Şirketimizin yeni ofis adresi en kısa süre içerisinde tüm sözleşme sahiplerine SMS olarak bildirecek olup tüm sözleşme sahipleri yeni ofisimizde detaylı olarak bilgilendirilecektir.

Özetle firmamız inşaat sektöründeki olumsuz havadan etkilenmiştir. Buna rağmen 36 yıllık sektör tecrübemiz ve şirketin tüm projelerini bitirmeye yetecek kadar malvarlığı bulunduğundan tüm şirket yönetimi aynı istikrar ve prensiple işinin başında olup tüm müşterilerimizin mağduriyetlerini en kısa zamanda gidererek hakları olan tapularını kendilerine teslim etmeyi bir borç bildiğini kamuoyuna saygı ile duyurur”

                                                                       Ay-Den İnş. Ltd. Şti. Yönetim Kurulu

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol