Öne Çıkanlar DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! MİLLİ BİLARDOCUMUZA DESTEK BATIPARK ER MEYDANI

Bu haber kez okundu.

“ARAÇ TEMİZLİĞİNE VERİLEN ÖNEM ARTTI”

2019’un Aralık ayında Çin’de ortaya çıkan ancak 2020 yılının ilk 5 aylık döneminde dünyadaki 185’den fazla ülkeye yayılarak etkisini etkisini daha da artıran koronavirüs nedeniyle Türkiye’de tedbirler oldukça sıkı bir şekilde uygulanıyor. Dünyadaki birçok sistemi alt üst eden, güçlü güçsüz, zengin fakir ayrımı olmaksızın insanların hayatını kaybetmesine sebep olan virüs salgını, hepimize temizliğin önemini hatırlattı. Aslında günlük yaşantımızda zaten dikkat etmemiz gereken hijyen kurallarını, koronavirüs salgını ile çok daha iyi anladık. Elleri yıkamak, bulunduğumuz ortamı havalandırmak, alışveriş merkezi, hastane ve okul gibi toplu kullanım alanlarında sanitasyon ve hijyen uygulamaları yapmak, zaten her durumda olması gerekeni ifade ediyorken biz, bunları bugün koronavirüs ile önemser olduk. Koronavirüs endişesiyle insanlar kişisel hijyen konularına daha fazla önem verirken, günün belli bir kısmının geçtiği araçların temizliği de büyük önem kazandı. Araçların dezenfekte edilmesinde de görev oto yıkamacılara düştü. Virüs sebebiyle oto yıkama ve uygulama noktasında çalışmalarına yenisini ekleyen araç sahipleri, oto yıkamacılara yoğun ilgi gösterirken, sokağa çıkma yasağı olduğu günlerde bile araçlarını dezenfekte ettirmek istiyor. Hal böyle olunca da oto yıkamacılar, bir nevi işi eve taşırken, teslim aldıkları araçları evlerinde dezenfekte ediyor. AE Car Care isimli iş yerinin sahibi Erdem Boyraz, virüs sebebiyle hayatlarında birçok ilki yaşadıklarını belirtirken, müşterilerinin araçlarına dezenfekte uygulamalarını evde yaptıklarını söyledi.

 “MÜŞTERİLERİMİZİN ARAÇLARINA KENDİ ARACIMIZ GİBİ BAKIYORUZ”

AE Car Care isimli iş yeri hakkında bilgiler veren Erdem Boyraz, eğitim, tecrübe ve titizliğe büyük özen gösterdiklerini belirterek, “Yaklaşık 10 yıldır Kahramanmaraş’ta oto yıkama ve uygulama işleri yapmaktayım. 1,5 yıl öncesine kadar hep farklı işletmelerde başkası adına çalışıyordum. Sonrasında kendi iş yerimi açmaya karar verdim ve AE Car Care isimli iş yerimi Kahramanmaraş’ımızın Onikişubat İlçesinde bulunan Boğaziçi Mahallesi’nde halkımızın hizmetine açtım. Yaptığımız işte son derece tecrübeli ve eğitimli olmamızın yanı sıra titizliğe had safhada özen gösteriyoruz. Her müşterimizin aracına kendi aracımıza bakıyor gibi bakıp, temizliği ve uygulamasının ardından tekrardan müşterimize teslim ediyoruz. Hedefim AE Car Care isimli iş yerimi öncelikle Kahramanmaraş’ta büyüttükten sonra Türkiye’de bayilik imkanlarına getirerek, kurumsal bir şirket oluşturmak” dedi.

“VİRÜS SEBEBİYLE DAHA TİTİZ HAREKET EDİYORUZ”

Virüs sebebiyle araçların yıkanmasında ve dezenfekte işlemlerinde daha titiz davrandıklarını vurgulayan Boyraz, “Öncelikle bu virüs konusunda vatandaşlarımızın duyarlı davranmaları ve gerekli tedbirleri almaları son derece önemli. Bu bilinçle biz de vatandaşların tedbirlerine katkı sağlamak amacıyla araçlarını daha titiz ve dezenfekte ederek yıkıyoruz. Virüs konusunda gerekli bilgileri aldıktan sonra ne yapa bileceğimizi düşündük ve dezenfekte işlemine başladık. Daha önce de araç içinde dezenfekte işi yapıyorduk. Ancak bu işlemde sıcak buhar kullanmıyorduk. Koronavirüs dolayısıyla sıcak buhar kullanmaya ve sonrasında dezenfekte yapmaya başladık. Bu konuda müşterilerimiz de yoğun bir ilgi göstermekte. Şuanda araçları büyük bir titizlikle temizliyoruz. Elimizden geldiği kadar talebe yetişmeye çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

“ARAÇ TEMİZLİĞİNE VERİLEN ÖNEM ARTTI”

Koronavirüs sebebiyle çok sayıda araç sahibinin dezenfekte uygulaması yaptırmak için kendilerine geldiğini söyleyen Boyraz, “Son zamanlarda yeni tip koronavirüs salgını kapsamında halkımızın sağlığı için iş yerimizde gerekli önlemleri alarak, müşterilerimizin araçlarına dezenfektan uygulamasına başladık. Sonrasında malum sokağa çıkma yasağından dolayı halkımız evlerinde kalıyor, bizlerde evde kalıyoruz fakat müşterilerimiz için evde hizmete devam ediyoruz. Gerçekten de virüsle birlikte sağlıklı olma noktasında temizliğin ne kadar önemli olduğunu görmüş olduk. Hal böyle olunca da vatandaşlar temizliğe daha fazla özen göstermeye başladı. Birçoğumuz için günün önemli bir kısmı araçlarda geçiyor. Bu noktada da araç temizliğine verilen önem de arttı. Koronavirüs sebebiyle çok sayıda vatandaş aracını dezenfekte ettirmek için bizlere geliyor” şeklinde konuştu.

“MÜŞTERİLERİMİZ ARAÇLARINI YASAK VARKEN BİLE BİZLERE EMANET EDİYOR”

Virüs sebebiyle sokağa çıkma yasağının ilan edildiği günden bir gün önce müşterilerinin kendilerine geldiğini ve araçlarını teslim ettiğini anlatan Boyraz, sözlerine şu şekilde devam etti, “Tabi normal günlerde geliyorlar ama bu kez hayatımızda bir ilki yaşadık ve insanlarımız sokağa çıkma yasağı olduğu günlerde araçlarını bize teslim ederek detaylı temizlik ve uygulama işlemlerinin yapılması talebinde bulundular. Yasak sonunda onları mağdur etmemek için de büyük bir titizlikle bütün işlemleri evimizin bahçesinde yaptık. İş yerindeki bütün imkanlarımız evde de vardı. Bize güvenen ve bizi bilen vatandaşlarımız da arabalarını bizlere emanet ettiler. Tabi bu şekilde çalışırken hiçbir şekilde yasakları da çiğnemedik. Sokağa çıkma yasağı ilan edilmeden bir gün önce müşterilerimizden araçları teslim almıştık, yasağın olduğu gün de zaten kendi evimizde kesinlikle dışarı çıkmadan bütün işlemleri yaptık.”

(Haber: Ahmet Güneçıkan)

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol