İki spor adamı, geçmişte bu takım için formasını terletmiş, şehrimizi içeride ve dışarıda başarı ile temsil etmiş insanlar. Geçmişte, ikisi de kırmızı beyazlı takımın kaptanlığını üstlendiler,  formalarının hakkını verdiler, takımı satmadılar, kiraya vermediler, şikeye bulaşmadılar, kazandıkları para da analarının ak sütü gibi helaldi.

İkisi de bu şehirde, futbolda, kırmızı beyazlı forma altında efsaneleştiler. Seneler sonra olsa da futbola, asıl mesleklerine, yuvalarına, gemiye geri döndüler.

Bu iki spor adamı, daha düne kadar Kahramanmaraşspor’un başarısı için çırpınmış dostlar, bugün şehrimizde profesyonel ligde top koşturan iki takımımızın da başındalar. Recep Aydemir, seneler sonra yuvasına, futboluna geri döndü ve bugün Büyükşehir Belediyespor’un teknik patronu. Geçen seneki hatalarından ders aldıklarını söylüyor,  bu sezon da play off’a kalmadan şampiyonluk ipini göğüslemek istediklerini yineliyor ısrarla.

Bize göre geçen sezon da başarılı bir grafik çizdi Recep Aydemir. Bu yıl da şampiyonluğu hedefliyor.

*

Uzun süre futboldan ve takımdan uzak kalan, kendi işini kuran İzzet Kazancı ise, kırmızı beyazlı takımda belki teknik patron değil ama menejer, as başkan, ya da her neyse,  genel direktörlük görevini üstlenince, takım özüne, ruhuna da dönmeyi başarınca, dileriz başarı da arkasından gelecektir.

Takımda İzzet Kazancı gibi bir kazancın varsa, başarı kendiliğinden gelecektir. Taraftarlar, her iki kulübümüz için ide söylüyorum, destek verdiklerinde, sanayi ve iş dünyası da bu desteği sürdürdüğünde, bu kentin siyasetçisi, bürokratı ve sivil toplum kuruluşları da bu destekten kendilerini ayrı tutmadıklarında, başarı kaçınılmaz olacaktır.

Bu kentin dokusunu, kokusunu, altyapısını ve spor potansiyelini bilen iki spor adamına destek verme zamanı şimdi.

Futbolda marka haline gelmiş her iki spor adamına ve takımlarımıza sezon başlamadan başarı dileklerimizi gönderiyoruz.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol