Öne Çıkanlar dizi DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR BATIPARK ER MEYDANI

Bu haber kez okundu.

YİNE PUAN KAYBI, GALİBİYETE HASRET KALDIK!
 Maçın ilk 15 dakikası karşılıklı ataklarla geçti. Derken, 15. dakikada defans oyuncumuz Ramazan’ın topu elle kesmesi üzerine hakem penaltı noktasını gösterdi. Penaltı atışını yapan, eski oyuncumuz ve 99 numaralı formayı giyen Sinan Gurumuş, topu ağlarla buluşturdu. 0 – 1.

Rakip takım kırmızı beyazlılara göre daha organize bir oyun sergilerken, ikinci gol geldi. 42. dakikada, ofsayt kokan bir pozisyonda ilk golü atan Sinan, ikinci kez ağları havalandırdı, 6 pastan topu filelere yollardı. 0 – 2.

İlk yarı bu skorla tamamlandı.

İKİNCİ YARIDA OYNAMAYA BAŞLADIK AMA…

İkinci yarıya yine rakip takımın atakları, orta sahada çok pas yapması dikkat çekse de, kırmızı beyazlılar biraz toparlanmış gözüktü.

Nitekim maçın son dakikalarında bulduğumuz bir gol ile ümitlensek de, ikinci yarıda başka gol olmayınca, galibiyete hasret takımımız kendi saha ve seyircisi önünde cömertçe puan kaybetmeye devam ediyor.

Yenilgi sonrası stadı dolduran binlerce taraftar, teknik direktör ‘Cafer Aydın istifa’ sesleri ile tepkilerini ortaya koydular.   

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol