banner1451
Öne Çıkanlar EŞLERİNİN BÖBREĞİ İLE HAYATA TUTUNDULAR SİVİL TOPLUM GELİŞİRSE TÜRKİYE DEMOKRASİSİ DE GELİŞİR YAŞANACAK BİR TÜRKİYE İÇİN KÖY GARAJI CHP DEDİ KENDİMİZ ÇALDIK DONDURMA ISMARLADI

Bu haber kez okundu.

“X. ULUSLARARASI KATILIMLI SPOR FİZYOTERAPİSTLERİ KONGRESİ”

Spor Fizyoterapistleri Derneği 20’inci yılını kutlarken, iki yılda bir düzenlediği bilimsel ve geleneksel toplantılardan olan "X. Uluslararası Katılımlı Spor Fizyoterapistleri Kongresi" kapsamında uluslararası ve ulusal birçok bilim adamının katılımı ile sporcu sağlığı alanındaki en güncel konular tartışılacak.

Bilimsel programda sekiz kurs, iki konferans, altı panel, üç tartışmalı oturum ve bir klinik oturum ile serbest bildirilerin yanı sıra, farklı spor yaralanması için rehabilitasyon alanındaki yenilikler de ele alınacak.

Sporda fizyoterapi rehabilitasyon alanındaki yenilikleri takip etmek, yeni yaklaşımları tartışarak öğrenmek ve paylaşmak, derneğin 20’inci yılını kutlamak ve medeniyetlerin birleştiği noktada, bilim, ilim ve kültürü yaşamak için spor fizyoterapistliği alanındaki tüm disiplinler kongreye katılabilecek.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol