banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

Vali, Emniyet Müdürü ve 12 Şubattaki İdman maçı…

Maça damgasını vuran bir başka hadise ise, son haftalarda, sahalarımızda görmeye alışık olmadığımız, gerek Kahramanmaraşaspor’un, gerekse Belediyesporun maçlarını izleyen Vali Şükrü Kocatepe’nin getirdiği şans faktörü idi.

Gîresun maçından sonra, cumartesi günü de Belediyesporun maçını izleyen Vali Kocatepe ve Emniyet Müdürü Metin Aşık, dün de taraftarların “Vali takıma sahip çık, destek ol” tezahüratları altında maçı izlerken, zaman zaman da seyirciyi selamlaması dikkat çekti.

Maçın ilk 15 dakikası orta saha mücadelesi şeklinde geçti. Ancak, zaman zaman Tarsus İdmanyurdu’nun üstünlüğü bariz olarak göze çarparken, topu daha çok ayağında tutan, daha çok pas yapan rakip takım, gole daha yakın görünüyordu.

Az sayıdaki Tarsus taraftarı ise, kale arkasına verilmiş olmasına rağmen, bir avuç seyircisi ile maçı koparmaya gelen Tarsus, ilkyarının hâkimi olarak gözüktü.

12.dakikada hakem Serhat Ürkmez, ofsait gerekçesiyle Tarsus’un golünü iptal ettiğinde, taraftara da haklı olarak, ”Eyvah yoksa Tarsus İdmanyurdu maçı alacak mı?” endişesine kapıldı.

Lakin Tarsus İdmanyurdu sert oyunu ile rakibini yıldırmak isteyince, maçın ilk sarı kartını da 15 numaralı oyuncuları Cevher gördü. İlk yarının sonlarına doğru, baskılı oyununu sürdüren Tarsus olurken, bir topları da direkten dönünce, kırmızı – beyazlı takım taraftarı da rahat bir “oh!” çekti.

İlkyarı rakibin üstünlüğü altında 0 – 0 berabere tamamlandı.

 

İKİNCİ YARI VE GOL YAĞMURU

 

Herkes rakip takımın ikinci yarıda da üstünlüğünü sürdüreceğini bekler ve tahmin ederken, ikinci yarının başında oyuna Onur’un girmesi, taraftarı da heyecanlandırdığı gibi, madalyon tersine döndü, oyuna ağırlığını koyan kırmızı beyazlılar oldu.

İdmanyurdu’nun ilkyarıdaki baskılı oyunu gitmiş, yerine beraberliği düşünen, adeta defansa çekilen sarı – lacivert takım, oyun hakimiyetini kırmızı beyazlılara kaptırdı. Kahramanmaraşaspor’da atak üstüne atak geliştirirken,  goller de geliyorum sinyali veriyordu.

Nitekim maçın 61. dakikasında beklenen gol geldi, rakip 18 içinde, kale önünde gezinen topu kaleye gönderen Onur oldu. 1- 0.

Golden 2 dakika sonra, ikinci gol geldi. Bu dakikaya kadar oyunda görünmeyen, pas hataları yapan ve beceriksizliğini sergileyen Taha, maçın ikinci golünü atınca, taraftarı da, teknik heyeti de rahatlatmış oldu. 2 – 0.

Oyunun 70. dakikasında Emrah oyuna girdi.

Maç bu skorla bitecek denilirken, maçın 72. dakikasında, sağdan gelen ortaya iyi değerlendiren Erhan, düzgün bir vuruşla topu ağlarla buluşturunca, büsbütün rahatlayan kırmızı beyazlılar oldu. 3 – 0

Kendi saha ve seyircisi önünde,  gurubun güçlü temsilcisi Tarsus İdmanyurdu’nu 3 – 0’lık gibi bir skorla geçen kırmızı beyazlılar, gelecek hafta rakip sahada oynayacağı Polatlı için moral depolamış oldu.

 













FOTO MUHABİR : ORHAN KARAÇALI

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol