banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

U19'DA TÜRKOĞLU BELEDİYESPOR KUPASINI ALDI
 Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, Kahramanmaraş U-19 1.Amatör liginde ikinci olan Türkoğlu Belediyespor’un  kupasını, Kahramanmaraş Batıpark Stadında Pazar günü oynanan  Türkoğlu Belediyespor, Pazarcık Belediye  Aksuspor , 1.Amatör Play-Off maçı öncesinde kupasını Amatör Spor Kulüpleri Başkan Yardımcı ve İl Tertip Komitesi Başkan Yardımcısı Adem Karaköse'den aldı.

Türkolu Belediyespor'un Alt yapı kordinatörü olarak Küddüs Fırat'ın görev yaptığı, Teknik sorumluluğunu Tevfik Kavak'ın yaptığı, Türkoğlu Belediyespor U-19 takımı ligde oynadığı 21 maçta 18 galibiyet 3 mağlubiyet alan, 81 gol atıp, 35 gol,  bitime 1 hafta kala U-19 liginde 2. olarak Türkiye şampiyonası U-19 liginde Kahramanmaraş'ı temsil edecek.

Türkoğlu Belediyespor’un kupasını alan Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş; “ Gençlerimize yönelik çeşitli faaliyetlerimizden biri ve en önemlisi olan spor müsabakalarımız belediyemiz tarafından son hız devam etmekte. Şuan bu kupayı alan gençlerimizin hepsi, Türkoğlu'muzun kendi evlatları.

Türkoğlu Belediyespor kulübümüzde bulunan yaklaşık 100 e yakın lisanlı sporcularımız, özel hocalarımız eşliğinde futbolda profesyonelleşerek daha büyük yerlerde top koşturacaklar.  Kahramanmaraş U-19 1. Amatör liginde ikinci olan Türkoğlu Belediye Spor Futbol Takımımızın sporcularını tebrik ederek, başarılar dilerim. Bundan sonraki oynayacakları oyunlarda Kahramanmaraş İlimizi temsil ederek U-19 da daha başarılı olacaklarına inanıyorum.” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol