banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

TÜRKOĞLU BELEDİYESPOR VE ELBİSTANSPOR'UN RAKİPLERİ BELLİ OLDU

Bu sezon 266 takımın katılımıyla oynanacak olan BAL, korona virüs (Covid-19) salgını nedeniyle daha önce açıklanan statüde ve tarihlerde başlatılamaması üzerine bu sezon lige katılmayacağını belirten 158 kulübün haklarının saklı tutularak 2021-2022 sezonunda Bölgesel Amatör Lig'de yer almalarına karar verildi.

BAL'a katılacağını belirten 108 takım 4 ayrı bölgede, 4 takımlı üç ve 3 takımlı beş grupta 27'şer takımın katılımı ile çift devreli lig usulüne göre deplasmanlı olarak oynanacak. Her bölgede grup birincisi olan 8 takımın tarafsız grup merkezlerinde tek maç eleme usulü oynayacakları çeyrek final, yarı final ve final müsabakaları sonunda bölge birincisi olan 4 takım TFF 3.Lig'ine çıkma hakkı kazanacak.

2020-2021 sezonunda Kahramanmaraş'ı Bölgesel Amatör Ligde temsil edecek olan Türkoğlu Belediyespor ve Elbistanspor'un 4. Bölge grubunda yer aldı. Bölgesel Amatör Ligde 4. Bölge de yer alan Kahramanmaraş Temsilcileri 2 il 4 takımlı 2. Grupta Şanlıurfa ekipleri ile aynı heyecanı yaşayacak.

2020-2021 sezonu Bölgesel Amatör Lig'e 5 ve daha fazla takımla katılan İstanbul, İzmir, Bursa, Kocaeli ve Diyarbakır illerinin hangi grupta yer alacaklarının kuraları ve tüm grupların fikstür çekimi 26 Mayıs 2021

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol