banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

TÜRKOĞLU BELEDİYESPOR, DEPLASMANDAN 3 PUANLA DÖNDÜ

BAL 4.Bölge 2. Grupta Temsilcimiz Türkoğlu Belediye Spor, 2 maçta 1 galibiyet alan Şanlıurfa Viranşehir Sanayi Spor’a konuk oldu. Lige deplasmanda Elbistan Spor galibiyetiyle başlayan, Türkoğlu Belediye Spor, ilk dakikalarda rakibine baskı kurarak iki dakika ara ile Dk. 10 Hasan Güvendik ve Dk. 12 Oğuz Kaan Kıldacı gölleri ile 2-0 öne geçti. Maçın ilerleyen dakikalarında Şanlıurfa Viranşehir Sanayi Sporun bulduğu tek gol ise galibiyete yetmedi.

Türkoğlu Belediye Spor  2. Grupta, 3. haftanın maçı Şanlıurfa Viranşehir Sanayi Spor’u 2-1 mağlup ederek puanını 6’ya yükseltti.

Türkoğlu Belediye Spor  Lider Şanlıurfa BŞB ile arasındaki puan farkını 3 puana düşürerek zirve yarışındaki yerini sağlamlaştırdı.

BAŞKAN OSMAN OKUMUŞ OMUZLARDA

Maçın son düdüğü ile büyük sevinç yaşayan Türkoğlu Belediye Spor futbolcuları sevinçlerini, soyunma odasında Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş’ u omuzlara alarak kutladı.

Başkan OKUMUŞ ise futbolcuları ve teknik ekibi azimli mücadelesinden dolayı tebrik ederek şunları belirtti; “3. Bal ligi maçımızı gerçekleştirdik. Deplasmanda Viranşehir de çok önemli bir maçtı aslında, geçen maçı almamız gerekiyordu. Urfa Büyükşehir’e talihsiz bir şekilde 4-2 yenildik, şuan 2-1 kazandık 3 puan aldık. Önümüzdeki 3 maçımız var, 3 maçı da kazanmamız gerekiyor. Urfa Büyükşehir’in kaybetmesini bekleyeceğiz, hepsi final havasında geçecek. Bir buçuk hafta içerisinde bitecek. Türkoğlu’muza inşallah güzel bir 3 maç hediye edeceğiz.

Viranşehir kaymakamı, belediye başkanı, belediye başkan yardımcıları ve kulüp başkanlarına ev sahipliğinden dolayı teşekkür ederiz.

Fethi hocam, Doğan hocam, Hüseyin hocam ve bire bir bütün ekipte yer alan arkadaşlarımıza, futbolcularımıza teşekkür ediyorum ayaklarına sağlık.” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol