banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

TÜRKOĞLU BELEDİYESİ, HOKEY SÜPER LİGİ'NDE TÜRKİYE 2. OLDU

Sporcuları ve teknik ekibi tebrik eden Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş yapmış olduğu yazılı açıklamada; “Gençlerimizi sporla kaynaştırmak ve spora yöneltmek adına gereken desteği göreve geldiğimiz ilk günden bu yana devam ettiriyoruz, etmeye de devam edeceğiz. Çünkü gençlerimiz, sporla, bilimle ve teknoloji ile ilgilenmeli, yoksa gençlerimizi kaybederiz. Biz de ilçemizde tam olarak bunları yapma gayretindeyiz. Türkiye Hokey Erkekler Salon Süper Liginde kıran kırana mücadele eden takımımızın sporcularını, tüm teknik ekibini ve özellikle Huzeyfe Tahiroğlu ve Vakkas Çelik hocamı canı gönülden tebrik eder başarıların devamını dilerim,'' diyerek konuştu.

EN İYİ KALECİ BİZDEYDİ

Türkoğlu Belediyesi Hokey Spor Kulübü idarecisi Huzeyfe Tahiroğlu yapmış olduğu açıklamada; “Süper ligi 2. bitirmenin büyük mutluluğunu yaşıyoruz. Çok çalıştık, çok emek sarf ettik ve emeğimizin karşılığını aldık. Süper lig öncesi takımımıza büyük katkıları olan, Türkoğlu Belediye Başkanımız Osman Okumuş ile görüşmüştük. İlk görüşmemizde de anladık ki Osman Başkanımız sporu ve sporcuyu destekleyen bir başkan. Nitekim bizi Alanya 'da hiç yalnız bırakmadı. Hasta olduğunu duyduğumuzda çok üzüldük ve yendiğimiz bütün maçları başkanımıza armağan ettik.

Oynadığımız 8 maçın 7 sini kazandık. En iyi oyuncu bizde. En iyi kaleci bizde. En üst lig olan süper ligi 2.bitiriyoruz. Bu kupayı ve ödüllerimizi en başta Osman Okumuş Başkanımıza hediye ediyor, geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Bundan sonraki hedefimiz takımımızı Avrupa'da görmek, ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek ve şampiyonluk kazanmak. Bunu yapacak güçteyiz.” diye konuştu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol