banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

  

Türkoğlu Avasım Derneği sporcularını tebrik eden Belediye Başkanı Osman OKUMUŞ; Türkoğlu Avasım Derneği olarak Elazığ'daki katılım sağladığımız ön elemelerde ilk 10’a giren 3 sporcumuz Fetih Müsabakalarına katılmaya hak kazandı. Takım olarak ilk 10’a en çok sporcu yerleştiren takım ünvanını da biz almış olduk.

 Kurulduğu günden bu yana Geleneksel Türk Okçuluğunu ve Ata sporlarımızı yeni nesil  gençliğe aşılamak ve öğretmek için Festivallerle ve ilçemize kurmuş olduğumuz binicilik ve Okçuluk eğitim merkezlerimizle eğitimlere yoğun bir şekilde aralıksız devam ettik ve bu başarılarla da meyvesini aldık.

Temennimiz odur ki önümüzde ki yıllarda Geleneksel Okçuluk ve Ata sporlarımızın Merkezi Türkoğlu olup, camiada Türkoğlu Avasım Derneğimizin faaliyet ve başarıları devam edecektir.

24 ülkeden yüzlerce sporcu ile ilçemizde 2. sini düzenlediğimiz Uluslararası Türkoğlu Avasım Türk Olimpiyatlarının bu yıl 3.sünü düzenleyeceğiz. 

Türkoğlu Avasım Geleneksel Okçuluk Derneği Başkanı Metin Yiğit'e ve tüm sporcularımıza tekrardan başarılar diler, ön elemelerde kazandığımız başarının bir sonraki müsabakalara yine aynı başarılara vesile olmasını Cenabı Allah’tan temenni ederim, diyerek konuştu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol