banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

TÜRKİYE SU JETİ VE FLYBOARD ŞAMPİYONASI KAHRAMANMARAŞ’TA
 Ülkemizin en önemli su kaynaklarına sahip Kahramanmaraş, Türkiye Su Jeti ve Flyboard Şampiyonası'nın Üçüncü Ayağına ev sahipliği yapacak. İstanbul ve Burdur Gölü’nden sonra Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi organizasyonuyla Türkiye Su Jeti ve Flyboard Şampiyonası, 30 Eylül Cumartesi ve 01 Ekim Pazar günü Kılavuzlu Su Sporları Merkezi’nde düzenlenecek.

Şampiyonada sporcular 7 farklı kategoride mücadele edip, Flyboard ile Ceyhan Nehri üzerindeki Menzelet Barajında bulunan Kılavuzlu Su Sporları Merkezi’nde şovlar gerçekleştirecek. Yarışlar; StockPro (0-179 bg), StockPro (180 bg ve üstü), OPEN Pro, Kadınlar Kupası, Flyboard, Drag ve Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Kupası olarak düzenlenecek. 30 Eylül Cumartesi günü serbest antrenmanlar, 01 Ekim Pazar günü de birbirinden zorlu yarışlar Menzelet Barajı üzerinde yer alan Kılavuzlu Su Sporları Merkezi’nde start alacak.

 

TANITIM TOPLANTISI TARİHİ TAŞ KÖPRÜ’DE

 

Türkiye Su Jeti ve Flyboard Şampiyonası’nın tanıtım toplantısı 29 Eylül Cuma günü Saat 15:00’da Kılavuzlu tarihi Taş Köprü’de (Ceyhan Köprüsü) yapılacak. Türkiye Şampiyonu Uğur Piro ve sporcuların gösterileriyle yer alacağı tanıtım toplantısına Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakçı, TMF Asbaşkanı Mahmut Nedim Akülke katılacak.

 

KILAVUZLU SU SPORLARI MERKEZİ

 

Menzelet Baraj Göleti üzerinde yer alan Kılavuzlu Su Sporları Merkezi modern kayıkhane binasına sahip. 2015 yılından itibaren Bulutoğlu mevkiinde Türk sporuna hizmet vermektedir. Tesiste fitness salonu, idari kısım, soyunma odaları, dinlenme alanları, su üzeri yüzer iskele ve antrenman havuzu ile ödül platformları yer almaktadır. Kılavuzlu Su Sporları Merkezi’nde aktif olarak Kano ve Kürek branşlarında çalışmalar yapılmakta, tesis yelken, ve gösteri amaçlı su kayağı, su jeti, dragon yarışları, yelkenli kano yapılmasına elverişlidir.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol