Öne Çıkanlar MÜFTÜ İMRAN KILIÇ ADAY ADAYI OLDU GÜNEŞ PETROL HAYIRLI OLSUN! SARIYERDE KALDI MODERN SAĞLIK MERKEZLERİNE KAVUŞACAK MST MARKA KAZICI YÜKLEYİCİLER TERCİH EDİLİYOR

Bu haber kez okundu.

TÜFAD'DAN PROFESYONEL TAKIMLARIMIZA ZİYARET
 Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Kahramanmaraş Şubesi'nin geçtiğimiz hafta yapılan olağan kongresi sonucu güven tazeleyen mevcut başkan Mesut Çanak ve yeni Yönetim Kurulu Üyeleri Ejder Orak, Hüseyin Azgın, Selami Parsıloğlu, Salih Fidan, Oğuz Kılınç, Ökkeş Kale ve Sait Akay'dan oluşan heyet SPOR-TOTO 2. lig Kırmızı Grupta mücadele eden Kahramanmaraşspor ve 3. lig 3. Grupta mücadele eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor yönetimini tesislerde ziyaret ederek başarı temennisinde bulundular.

TÜFAD heyeti ilk ziyaretini Kahramanmaraşspor Kulübüne gerçekleştirdi. Burada Kulüp Başkanı  Fatih Mehmet Ceyhan, Sportif direktör İzzet Kazancı, yardımcı Antrenör Ferhat Özdemir ve kaleci Antrenörü Ahmet Bayrakçı  tarafından karşılanan heyet futbolla ilgili görüş alışverişinde bulundular.

TÜFAD Başkanı Mesut Çanak, Kahramanmaraşspor'un ligde başarılı olması için kendilerine düşen görevi layıkı ile yerine getireceklerini belirterek, Kahramanmaraşspor'un mutlaka bir üst ligde mücadele etmesi gerektiğini söyledi.

Çanak, Kahramanmaraş'ta lisanslı antrenör sayısında büyük artış olduğunu belirterek, Kahramanmaraş'ta lisansız antrenör kalmayıncaya kadar mücadelelerini sürdüreceklerini söyledi.Kahramanmaraşspor'da Kahramanmaraşlı antrenörlerin görev yapmasından mutluluk duyduklarını belirten Çanak, Kahramanmaraşlı antrenörlerin sadece Kahramanmaraş'ta değil Türkiye'nin bir çok yerinde de antrenörlük yapmalarından büyük gurur duyacaklarını ifade etti.

 Bu başarının da hemen olacağı anlamına gelmediğini belirten Çanak, Kahramanmaraşspor'da görev yapan antrenörlerimiz yıllarca bir çok takımda antrenörlük yaptılar, tecrübe kazandılar ve Kahramanmaraşspor'da görev yapıyorlar. Yani bu başarı bir anda  olmadı, çalışmayla tecrübeyle oldu, bunun için başka takımlarda görev alacak antrenörlerimiz büyük özveri gösterecekler ve çalışacaklar, başaracaklar, alınlarının akı ile de Kahramanmaraşımızı başka illerde temsil edeceklerdir" dedi.

Kahramanmaraşspor Kulübü Başkanı Fatih Mehmet Ceyhan ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Kahramanmaraşspor'un önce ligde kalması için büyük çaba göstereceklerini ve bunda da başarılı olacaklarını belirterek, Ligin ikinci yarısına kötü başladıklarını ve fakat ilerleyen haftalarda taraftarında desteği ile başarılı sonuçlar alacaklarını söyledi.

Ceyhan, Ligde rahat bir konuma geldikten sonra Kahramanmaraşspor'u kurumsal bir yapıya kazandırmak için çalışmalar yapacaklarını belirterek, "Bunun için ilk olarak LEO markası ile Kahramanmaraşspor ürünlerini piyasa süreceğiz. Bununla birlikte Kahramanmaraşspor'a gelir kaynağı oluşturacağız." Dedi.

Kahramanmaraşspor'un kurulduğu günden bu yana kadar hiçbir dönemde bu kadar yalnızlaştırılmadığını ifade ederek, "Kahramanmaraşspor'a 10 bin liralık reklam alabilmek için  çırpınıyoruz. Adeta çalmadığımız kapı kalmadı. Kendi imkanlarımızla ilk önce sigorta, maliye borçlarını yapılandırdık, şu ana kadar ödeme noktasında bir sıkıntı yaşamadık. İkinci yarı transfer ettiğimiz futbolcuların peşinatlarını anında ödedik. Şu anda sıkıntı görünmüyor, fakat Kahramanmaraşlı işadamlarının Kahramanmaraşspor'a sahip çıkması gerek" dedi.

Ceyhan ayrıca, Kahramanmaraşspor'un  46.cı yılını kutlama programı da düzenleyeceklerini ifade  ederek, müftülük civarında  LEO markası ile Kahramanmaraşspor ürünlerinin satılacağı storenin açılışını 21 Şubat'ta yapacağız, ayrıca o tarihte Kahramanmaraşspor'un başarısında emeği geçen Kahramanmaraşspor'un Süper Ligde mücadele ettiği tarihte  formasını giymiş ve isim yapmış futbolculardan oluşan şöhretler  karmasının da bir gösteri maçı yapacağını söyledi.

TÜFAD heyeti ikinci ziyaretini Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor'a gerçekleştirdi.

Burada Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor  yöneticileri tarafından karşılanan heyet takımın son durumu ile ilgili olarak bilgi aldılar.

TÜFAD heyeti, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor'a hafta sonu deplasmanda oynayacağı Sandıklıspor maçında başarılar dileyerek galibiyet beklediklerini söylediler. 

 


Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol