banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

TOLLU’DAN ÇOCUKLARA KARNE HEDİYESİ
 Okulların tatil olması ile karnesini alan çocuklara hediye vermek için Aquapark Sosyal Tesisini ücretsiz olarak hizmete sunan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, bayramın ikinci günü sezon açılışı gerçekleştirilen tesis ile bir kez daha sosyal belediyecilik anlayışını ortaya koydu. Yetişkinlerin yanı sıra çocuklara yönelik verilen yüzme eğitimleri ile haftanın her günü saat 09.00-12.00 ve 14.00-20.00 arası hizmet veren tesis, özel engeli bulunan vatandaşlara ücretsiz olarak, her Cuma ise sadece kadınlara hizmet vermekte. Yoğun ilgiden oldukça memnun olan Belediye Yetkilileri, çocuklara sunulan bu hizmetlerin devam edeceğini belirtti.

Çifte mutluluk yaşadığını bildiren çocuklar ise, Belediye Başkanı Mükerrem Tollu’ya böyle bir karne hediyesi verdiği için teşekkür etti.

Başkan Tollu yaptığı değerlendirmede, Alata Mahallemizde bulunan ve bayramın ikinci günü açılışını gerçekleştirdiğimiz tesisimizin, kış sezonunda da hizmet verebilmesi için çalışmalarımız devam edecek. Tesisimizde çocuklarımız için yüzme kursları düzenliyor, özel engeli bulunan vatandaşlarımıza ücretsiz hizmet sunuyor ve her hafta Cuma günü sadece kadınlara tahsis ederek, her kesimin ihtiyaçlarına cevap vermeye çalışıyoruz. Bugün de çocuklarımıza hediye vermek istedik ve tesisimizi karnesini getiren çocuklarımıza ücretsiz yaptık. Her şey onların bedensel ve ruhsal anlamda, sağlıklı bireyler olarak yetiştirilebilmesi için” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol