banner1482
Öne Çıkanlar PAZAR GÜNÜ DANANIN KUYRUĞU KOPUYOR PAZARCIK MESLEK YÜKSEKOKULU MEZUNİYET TÖRENİ TÜRK ÇİFTÇİSİNE HİZMETTE ASIRLIK MARKA TÜRKÜLERLE YOLDAŞIZ OZANLARLA GARDAŞIZ TÜNELLER YOĞUN BAKIMA ALINDI

Bu haber kez okundu.

TOLLU, YÜZME KURSİYERLERİNİN KATILIM BELGESİNİ DAĞITTI

Okulların tatil olması ile çocuklara yönelik spor, sanat ve kültür etkinlikleri düzenleyen Erdemli Belediyesi, Aquapark Sosyal Tesisinde ücretsiz olarak verilen yüzme kursu eğitimlerini tamamlayan öğrencilere, katılım belgelerini verdi. Yetişkinlere ve çocuklara verilen yüzme eğitimleri ile haftanın her günü saat 09.00-12.00 ve 14.00-20.00 arası çalışan tesis, her Cuma da kadınlara özel hizmet sunuyor. Özel çocuklara ve vatandaşlara da tesisin kapılarını açarak, fiziki ve ruhsal gelişimlerine destek olan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, bir kez daha çalışmaları ile vatandaştan övgü aldı.

Belediye Başkanı Mükerrem Tollu yaptığı değerlendirmede, “Alata Mahallemizde bulunan tesisimizi, toplumun her kesimine armağan ettik. Özellikle okulların kapanması ile çocuklarımızın sosyal hayata uyum sağlayabileceği yeni yaşam alanları oluşturduk. Bu alanlardan biri olan yüzme kursumuza katılan çocuklarımıza da bugün katılım belgelerini verdik. Bu belgelerin çocuklarımıza hayırlı olmasını dilerim” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol