banner1482
Öne Çıkanlar MÜFTÜ İMRAN KILIÇ ADAY ADAYI OLDU GÜNEŞ PETROL HAYIRLI OLSUN! SARIYERDE KALDI MODERN SAĞLIK MERKEZLERİNE KAVUŞACAK MST MARKA KAZICI YÜKLEYİCİLER TERCİH EDİLİYOR

Bu haber kez okundu.

TEKNİK PATRON YÜCER, DAHA İYİ OLACAĞIZ

Misli.com 2. Lig Beyaz Grupta mücadele veren ilimiz takımı  Kahramanmaraşspor Çarşamba günü deplasmanda oynanan Hacettepespor’la 3-3 berabere kalarak rakibi ile birlikte sahadan 1’er puanla ayrılmışlardı.

Kahramanmaraşspor Teknik Patronu Yücer, Hacettepespor maçını değerlendirerek, maça iyi başladıklarını buldukları 2 gol ile rakibi karşısında 2-0 öne geçtiklerini belirterek, “Gerçekten takım olarak maçın ilk yarısında çok iyi futbol oynadık. Çok sık rakip kalede gol aradık. Bunun neticesinde de 2 gol bulduk, fakat futbolcularım 2. golü attıktan 2 dakika sonra 2 dakika içerisinde 2 gol yememiz bizim şoke etti, buna rağmen ilk yarının son dakikalarında 3. golü bulduk ve ilk yarıyı 3-2 önde kapadık. İkinci yarıya rakip Hacettepe hızlı başladı. Bizde takım olarak istem dışı kendi sahamızdan çıkmakta zorlandık. Son dakikaya kadar da 3-2 öndeydik, maçı kazanmak üzereydik ki rakip takım hiç umulmadık bir yerden gol attı ve karşılaşma 3-3 sona erdi.

Biz ligde şu ana kadar 5 maç oynadık. 5 maçtan 3’ünde öne geçtik , öne geçtiğimiz maçlardan 1 mağlubiyet 2’de beraberlik aldık.  Deplasmanda oynadığımız Erzincaspor, Şanlıurfaspor ve son olarak Hacettepespor maçlarını kazanabilirdik, Ama olmadı. İnşallah eksiklerimizi giderip ileriki maçlarda daha iyi olacağız “ dedi.

İYİ YERE GELMEK İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM!

Sahanın suni çim olması futbollarını da etkilediğini belirten Yücer, “Buna reğmen futbolcularım ellerinden geleni yaptılar, son dakikada yediğimiz gole üzülsek de deplasmanda alınan 1 puanında iyi olduğunu düşünüyorum. Takım tamamen yeni. İlerleyen haftalarda futbolcularım birlikte oynadıkça daha iyi futbol daha çok galibiyetler alacağız. Kahramanmaraşspor’u istediği yere getirmek için çalışmalarımızı sürdüreceğiz.”

Kahramanmaraşspor 28 Ekim 2020 Çarşamba günü kendi sahasında oynayacağı Zonguldak Kömürspor maçının hazırlıklarına Perşembe günü başlayacaklarını da ifade etti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol