banner1482
Öne Çıkanlar PAZAR GÜNÜ DANANIN KUYRUĞU KOPUYOR PAZARCIK MESLEK YÜKSEKOKULU MEZUNİYET TÖRENİ TÜRK ÇİFTÇİSİNE HİZMETTE ASIRLIK MARKA TÜRKÜLERLE YOLDAŞIZ OZANLARLA GARDAŞIZ TÜNELLER YOĞUN BAKIMA ALINDI

Bu haber kez okundu.

TEKNİK DİREKTÖR AKAN'DAN BASIN AÇIKLAMASI

En kısa zamanda toplum olarak koronavirüsten kurtulmayı ümit ettiklerini belirten Teknik sorumlu Akan Binlerce insanımız maalesef bu salgın hastalığa yenik düştü. Vefat edenlere Allah’tan rahmet, hastalarımıza da acil şifalar diliyorum. İnşallah en kısa sürede bu illetten kurtuluruz.

Bu karantina sürecinde verdiğimiz antrenman programı doğrultusunda oyuncularımızda evlerinde yaklaşık 3 aydır bireysel olarak çalışmalar yaptılar. Uzun sürenin ardından bugün covid 19 testimizi tüm kulüp olarak yaptırdık inşallah pozitif vaka ile karşılaşmayız yarından itibaren idmanlara başlıyoruz. Futbolu çok özledik.

Daha önce  TFF tarafından ligin kalan maçlarının 18 Temmuzdan itibaren oynanacağı açıklandı. Fakat alt ligler için bir çok söylenti var. Sanırım 25 Haziranda  federasyon son durum ile ilgili bir açıklama yapacak. Bizde Türkiye Futbol Federasyonu’nun kararını  bekliyoruz.

Bir an önce karar verilirse tüm kulüpler daha sağlıklı bir şekilde süreci planlar diye düşünüyorum dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol