Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN BATIPARK ER MEYDANI MİLLİ BİLARDOCUMUZA DESTEK

Bu haber kez okundu.

SPOR MUHABİRLERİNİN İŞİ ZOR
 12 Şubat Stadyumunda oynanan Kahramanmaraşspor – Nazilli Belediyespor maçını takip eden spor muhabirleri zor şartlar altında görevlerini yapmaya çalışıyorlar. 12 Şubat stadyumunda bulunan basın tribününde 66 adet koltuk bulunmasına rağmen bu koltukların arasının dar olması, Koltuklarda bilgisayar koyacak yerlerin olmaması, elektrik bağlantısı ve internet bağlantısının olmaması nedeniyle görevlerini zor şartlar altında yapmaya çalışan Kahramanmaraş’lı spor muhabirleri,  "Biz bu şartlarda görevimizi yapmaya çalışıyoruz. Yetkililerin bizim durumumuzu görmesini ve şartların iyileşmesini bekliyoruz. Komşu illerin stadlarına gittiğimizde Basın tribününe taraftar alınmıyor ve çalışma şartları çok güzel. 12 Şubat stadyumunda İnternet bağlantısı yok, Koltuklarda Elektrik Bağlantısı yok, Bizler haberleri Bilgisayarlarımızda yerlere koyarak veya kucağımıza alarak yapıyoruz. Yetkililerden isteğimiz diğer stadlarda olduğu gibi şehrimizin stadyumunun basın tribününde çalışma şartlarımızın iyileştirilmesini bekliyoruz" dediler.

Yaklaşık 3 yıl önce yenilenen 12 Şubat Stadyumunun kapalı tribününde yer alan Basın tribününde Basın Mensuplarının bulunduğu Bölgede 66 adet koltuk var. Ama bu koltuklara oturduğunuzda hareket etme şansınız yok. Dizleriniz koltukların arasında sıkışıyor.

Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğünün en kısa zamanda bu tribünlerde çalışma yapmaları bekliyoruz.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol