Öne Çıkanlar MÜFTÜ İMRAN KILIÇ ADAY ADAYI OLDU GÜNEŞ PETROL HAYIRLI OLSUN! SARIYERDE KALDI MODERN SAĞLIK MERKEZLERİNE KAVUŞACAK MST MARKA KAZICI YÜKLEYİCİLER TERCİH EDİLİYOR

Bu haber kez okundu.

SPOR GENEL MÜDÜRÜMÜZ MEHMET BAYKANDAN İLİMİZE ZİYARET
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali İhsan KABAKCI, Şube Müdürleri, Antrenör ve Sporcularımız Genel Müdürümüzü Havaalanında karşıladılar. Spor Genel Müdürümüz ve beraberinde ki misafirlerimiz ilk olarak 12 Şubat Spor Kompleksinde inceleme yaptılar. İl Müdürü Ali İhsan KABAKCI 12 Şubat Stadyumunda uyguladığımız Koşabiliyorken koş Yaşam Boyu Spor Stad Giriş Kartları hakkında BAYKAN’A bilgi verdi. 12 Şubat Kapalı Yüzme havuzunda Paralimpik Milli Yüzücümüz Sevilay ÖZTÜRK ve diğer paralimpik sporcularımız ile sohbet etti buradan yine Kompleks içerisinde yer alan Havalı Tabanca ve Olimpik Okçuluk Merkezine geçildi. Havalı tabanca Atış Poligonunda Ankara Olimpiyat Hazırlık Merkezine seçilen Atıcılık Sporcuları ile bir araya geldik ardından Okçuluk antrenmanında katlan Sayın Genel Müdürümüz Olimpik ok ile atış gerçekleştirdi Okçuluk antrenörümüz BAYKAN’A üzerinde isminin bulunduğu ok hediye etti. Heyet Okçuluk merkezinden Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü İdari Binada Makam odasına geçti. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali İhsan KABAKCI Spor Genel Müdürümüz Sayın Mehmet BAYKAN, Spor Kuruluşları Daire Başkan Sayın Osman GÜMÜŞ ve Tesisler Daire Başkanı Sayın Bayram Öcal’a Kahramanmaraş yöresel el işlemesi bakır sahan hediye etti. İdari binada ki kısa molanın akabinde Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Kahramanmaraş Milletvekilimiz Sayın Mahir ÜNAL Başkanlığında Ramada otelde gerçekleştirilen toplantıya geçildi. Toplantıya Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Fatih Mehmet ERKOÇ, Ak Parti İl Başkanı Sayın Ömer Oruç Bilal DEBGİCİ, Onikişubat Belediye Başkanı Sayın Hanefi MAHÇİÇEK, İl Protokollümüz, ASKF Başkanı Sayın Ergün ÜNAL ve ASKF Yönetimi ve Sporcular katıldılar. Toplantıda İlimize yeni yapılacak olan stad projesi ve halen kullanılan 12 Şubat stadyumunun yerine yapılması düşünülen Millet Bahçesi hakkında Basın Mensuplarına ve Katılımcılara bilgiler aktarıldı.

Kılavuzlu Su Sporları Merkezi, Kahramanmaraş Valiliği ve Merkez Spor Kompleksine yapılan ziyaretler ile Spor Genel Müdürümüz Sayın Mehmet BAYKAN’IN Kahramanmaraş’a yaptığı ziyaretler tamamlandı. İlimize yaptıkları ziyaretten dolayı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali İhsan KABAKCI, Spor Genel Müdürümüz Sayın Mehmet BAYKAN’A, Tesisler Daire Başkanı Sayın Bayram ÖCAL ve  Spor Kuruluşları Daire Başkanımız Sayın Osman GÜMÜŞ e teşekkür ettiler.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol