banner1482
Öne Çıkanlar dizi SANKO ÜNİVERSİTESİ FLAMASI ZİRVEDE K.MARAŞSPOR 0-2 MERSİN İDMAN YURDU BASKETBOLDA FİNAL MÜSABAKALARI DEVAM EDİYOR BAŞKAN AYDIN

Bu haber kez okundu.

SPOR DOSTU BİRTEKS
  

Başkanlığını Gazeteci İlker Yiyen, Futbol Şube Sorumluluğunu İbrahim Karatosun, Teknik Koordinesini Gazeteci Akif Arslan ve Antrenörlüğünü Serhat Kapudere’nin yaptığı Onikişubat İdmanyurdu Spor Kulübü, 2014 yılında kuruldu. 3 sezondur başarılı bir sezon geçiren ve A takım olarak 2. Amatör Kümede mücadele eden kulüp, A takımı gençleştirmek adına U19 genç kategorisinde boy gösteriyor. 2. Kümede ilk yılında 4 takım arasına giren ve şampiyonluğa yaklaşan ve daha sonraki yıllarda da adından sıkça söz ettiren ekipte, hedef 1. Amatör Küme olarak belirlendi. Hazırlıklarını Batıpark Futbol Sahasında sürdüren ekipte, futbolcular Lige hazırlanırken U19 ekibi de lig maratonunda başarılı olmak için gayret gösteriyor. Amatör takımların zor şartlarda ayakta kaldığı şu günlerde bütün zorluklara meydan okuyan Onikişubat İdmanyurduspor’a spor dostu Birteks Tekstil, kendi imalatı olan ürünleri ile destek verdi.

“GENÇLER YETERKİ SPOR YAPSIN!”

Futbol takımlarının şehrin tanınmasında ciddi katkılarının bulunduğunu belirten Birteks Firma Sahibi İlhan Birsen, amatörde mücadele eden spor kulüplerinin desteklenmesi gerektiğini ifade ederek; “Onikişubat İdmanyurdu Spor Kulübündeki futbolcu kardeşlerimizin antrenman eşofmanlarını yaptırarak gençlere destek olmak istedik. Birteks olarak gençlerimizin kötü alışkanlıklarından uzak durmasını, onların spora yönelmesini teşvik edici yardımlarda bulunma gayreti içindeyiz. Gençler yeter ki spor yapsın. Gençlerimizi kahve köşelerinden çekmeye yardımcı olabildiysek, çorbada birazcık tuzumuz olduysa ne mutlu bizlere. Kulüp yetkililerine ve futbolcularına başarılar diliyorum” dedi.

Kulüp Başkanı İlker Yiyen ve Kulüp Yöneticisi Şahin Efe desteklerinden dolayı Birteks firma sahibi İlhan Birsen ve Firma Genel Müdürü Emrah Birsen’e katkılarından dolayı çok teşekkür ettiler. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol