banner1482
Öne Çıkanlar PAZAR GÜNÜ DANANIN KUYRUĞU KOPUYOR PAZARCIK MESLEK YÜKSEKOKULU MEZUNİYET TÖRENİ TÜRK ÇİFTÇİSİNE HİZMETTE ASIRLIK MARKA TÜRKÜLERLE YOLDAŞIZ OZANLARLA GARDAŞIZ TÜNELLER YOĞUN BAKIMA ALINDI

Bu haber kez okundu.

SİLİVRİ DARBESİ!

 Ligin 30. Haftasında Silivrispor’u konuk eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor, rakibine 0-1 yenilerek, ham şampiyonluktan oldu, hem de play-offlara kalma yolunda büyük yara aldı.

Maçın büyük bir bölümünde oyunu rakip kaleye yıkmaya ve rakip sahada oynamaya çalışan Büyükşehir Belediyespor, Silivrispor’un kontra ataklarında da kalesinde büyük tehlikeler yaşadı. Maç boyunca istediği oyunu bir türlü sahaya yansıtamayan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor, Hakem Tolga Kadaz’ın da adeta hışmına uğrayarak evinde Silivrispor’a 0-1 mağlup olmaktan kurtulamadı.

İlk yarının ilk dakikasında Gökhan ile net bir fırsatı kaçıran Büyükşehir Belediyespor, ileri uçta bir türlü istediği oyunu gerçekleştiremeyerek taraftarlarını hüsrana uğrattı. İlk yarıda Silivrispor’un defans bloğunu açmaya çalışan ve rakibinin kapalı defansını açmaya çalışan Büyükşehir Belediyespor, üst üste ataklar geliştirirken, önce Gakhan, Devrim ve Mehmet Fuat ile 3 net pozisyona girerken bu net fırsatlardan gol çıkaramadı. İlk yarı 0-0’lık sonuç ile biterken, ikinci yarının hemen başında yine Mehmet Fuat ile yakaladığı fırsatı değerlendiremedi.

İkinci yarıda rakibinin üzerine gitmeye çalışan ve galibiyet golünü arayan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor, kalesinde ise ciddi tehlikeler yaşadı. Kontra ataklarda sağ kanadı iyi kullanan Silivrispor, İrfan ile etkili olmaya çalışırken Büyükşehir Belediyespor defansı bu tehlikeleri savuşturmakta çok zorlandı.

Maçın 66. dakikasında yine kontra atakla çıkmaya çalışan Silivrispor, Ömer Can’ın kaleye uzak mesafeden attığı gol ile 0-1 öne geçerken, Büyükşehir Belediyespor defansı bu gole engel olamadı.

Ömer Can’ın attığı gol sonrası daha çok defansa kapanan Silivrispor karşısında zor anlar yaşayan Büyükşehir Belediyespor, bütün hatları ile rakip kaleye yüklenmeye çalıştı. 0-1 geriye düşen Büyükşehir Belediyespor, bu golden sonra tüm hatları risk alarak Silivrispor kalesine yüklendi ancak, istediği beraberlik sayısına ulaşamayınca maçtan 0-1 mağlup ayrılmak zorunda kaldı.

Anahtar Kelimeler:
SİLİVRİ DARBESİ!

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol