Öne Çıkanlar DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR dizi MİLLİ BİLARDOCUMUZA DESTEK

Bu haber kez okundu.

 ŞEREF EROĞLU’NA DESTEK ÇIĞ GİBİ

Kahramanmaraş'ın gururu Şeref Eroğlu, Güreş Federasyonu başkan Ada'yı oldu. Bu büyük bir onurdur. Şeref Eroğlu’nu desteklemek herkese nasip olmaz” diyen İşitme Engelliler Spor Federasyonu As Başkanı işadamı Faruk Bilgili, yarın yapılacak genel kurulda sandıktan zaferle ayrılacak kişinin Şeref Eroğlu olduğunu söyledi.

Şehrimizin ve ülkemizin gururu, madalyalı şehrin şampiyonu, ülkemizi dışarıda başarı ile temsil etmiş, istiklal marşımızı okutmuş, bayrağımızı göndere çektirmiş Güreş Federasyonu Başkan Adayı Şeref Eroğlu dururken, Kahramanmaraş Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakçı’nın, Eroğlu’nun rakibi başka birini desteklemesini hazmedemediğini belirterek, “Bunun hemşehrilikle bağdaşır, izah edilir tarafı yok. Ayrıca kamuoyunu yanlış bilgilendirmesi, sağa sola telefon açarak diğer adayın desteklenmesi için çaba sarfetmesi, hiç yakışık almıyor. Cumhurbaşkanımızın, Başbakanımızın yakından tanıdığı, desteklediği bir Eroğlu varken, hangi amaç ve gaye düşünülerek diğer aday Musa Aydın’ı destekliyor, anlam vermiş değiliz.  Hesap içinde olanların hesabı bozulacak, evdeki hesapları çarşıya uymayacaktır. Çünkü Allah’ın da bir hesabı var” dedi.

MAHÇİÇEK’İN AÇIKLAMASI ANLAMLIYDI,

YAKIŞAN, OLMASI GEREKEN AÇIKLAMAYDI

Milli güreşçimiz Şeref Eroğlu’nun desteklenmesi konusunda yüreğinin sesini dinleyen, kamuoyuna bir de açıklamada bulunan Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek’in kamuoyuna yaptığı açıklama, yiğitliğin, hemşeriye destek vermenin, Maraşlı olmanın gerekliliğinin belgesi iken, hatırlanacağı üzere, İşitme Engelliler Spor Federasyonu başkanlığına adaylığını koymuş, bir başka hemşehrimiz Faruk Bilgili’yi desteklemeyen, oy vermeyen Ali İhsan Kabakçı’yı kınadığını söyleyen Faruk Bilgili, sözlerini şu cümlelerle sürdürdü. “Sayın Başkanımızı, Hanefi Mahçiçek’i bir kere daha tebrik ettim, yürekten alkışladım. İşte hemşehrilik bu. Gerçeğin, doğrunun yanında yer almaktır bu. Sözünü ettiğim il müdürü, 81 ilde temsilcilik atayarak Tomurcuk İşitme ve Engelliler Spor Kulübü Derneği olarak şampiyonumuzun, adayımızın yanında yer almak benim için büyük bir onur ve şereftir” diye konuştu, yarın yapılacak genel kuruldan Eroğlu’nun zaferle çıkacağına yürekten inandığını, herkesin de inanması gerektiğinin altını çizdi.

Faruk Bilgili, son olarak; “Memleket evladına sahip çıkmak bir vatan ve Maraşlılık borcudur. Bu borcu ödemek istemeyenleri kınıyorum. Biz Ankara’da bunun için varız, Türkiye’nin her yerinden Eroğlu’na çığ gibi destek yağarken, onun yoluna mayın döşeyenleri de şiddetle ve nefretle kınıyorum” diyerek sözlerine nokta koydu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol