banner1451
Öne Çıkanlar EŞLERİNİN BÖBREĞİ İLE HAYATA TUTUNDULAR SİVİL TOPLUM GELİŞİRSE TÜRKİYE DEMOKRASİSİ DE GELİŞİR KENDİMİZ ÇALDIK YAŞANACAK BİR TÜRKİYE İÇİN KÖY GARAJI CHP DEDİ DONDURMA ISMARLADI

Bu haber kez okundu.

SANKO’LU KÜÇÜK KIZLARIN BÜYÜK BAŞARISI
 Öğrenciler Dila Bingül, Deniz Ay, Ada Üstünsoy, Pelin Hamamcı, Ceren Ülger’in yer aldığı takım, Türkiye genelinde yapılan bölge elemelerinde ilk 12 takım arasına girmeyi başardı. Ayrıca 50 metre serbestte ferdi olarak yarışan Deniz Ay, bölge üçüncüsü oldu.

Malatya Gençlik Hizmetleri Yüzme Havuzu’nda yapılan yarışlarda İstanbul, Adana, Ankara, Malatya, Mersin ve Gaziantep’ten gelen dokuz takım arasında geçen zorlu mücadele sonunda ilk üç derecede yer alan takımlar, Gaziantep’te yapılacak Türkiye Finallerinde yarışacak.

EMEĞİ GEÇENLERİ KUTLUYORUM!

Özel Sanko Okulları Genel Müdürü Murat Köylüoğlu, başta öğrencileri olmak üzere disiplinli ve programlı çalışan öğrencilerinin bu başarısında emeği geçen öğretmenlerini ve destekleriyle hep yanlarında olan velilerini kutladı.

Akademik başarının bütünsel ve çok yönlü gösterilen bir çaba sonucu oluşabileceğini belirten Köylüoğlu, Özel Sanko Okulları’nın izlediği akademik politikaların ve fiziki donanımların, öğrencilerin potansiyellerini açığa çıkararak desteklemenin yanında çağın gereklerine göre çok yönlü yetişmelerini de sağladığını vurguladı.

Köylüoğlu, bu başarıda Türkiye’nin ilk 12 okulu arasında yer almanın gururunu yaşadıklarını ve Türkiye finallerinde de sevindirici sonuçlar olabileceklerine inandıklarını kaydetti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol