Öne Çıkanlar YAPILAN YATIRIMLAR İŞVEREN VE İŞÇİNİN ALINTERİDİR YENİ BULVAR GELİYOR MUHASEBE HAFTASI KUTLANIYOR SANKO ÜNİVERSİTESİ FLAMASI KARADENİZ SAHİLLERİNDE KAZA YAPTI

Bu haber kez okundu.

SANAYİ ESNAFINDAN TATLI İKRAMI
  

Sanayi esnaflarından Ömer Gürlek ve Mustafa Güzel Alpedo Kahramanmaraşspor antrenmanını ziyaret etti ve antrenman sonrası oyunculara tatlı ikramında bulundu. Alpedo Kahramanmaraşspor sevdalısı esnaflar hem maçları hem de takımı yakından takip etmeye devam ediyorlar.

 

Alpedo Kahramanmaraşspor antrenmanını ziyaret ederek tatlı ikramı yapan Ömer Gürlek; ''Bizim için Kahramanmaraşspor'un yeri çok ayrı, şehrimizin takımı ve her daim desteklerimizi üzerilerinde tutmak istiyoruz. Naçizane bu güzel davranışı şehrimizin ileri gelenlerinden de görmeyi ümit ediyoruz. Şu unutulmamalıdır ki ''Başka Kahramanmaraşspor yok '' bunu bilip ona göre davranmalıyız. Bir nevi ''Bizimkisi Memleket Meselesi'' dedi.

 

 

Sanayi esnaflarından Mustafa Güzel ise; ''Bu takım memleketimizin takımı her daim yanındayız ve bu desteğimiz hiçbir zaman azalmayacaktır' 'diye konuştu.

Kaynak; spor46

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol