Öne Çıkanlar BAŞKAN TOPBAŞ ANILARINI TAZELEDİ SAHADA ÇALIŞIYORUZ! Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye AYDIN; KILAVUZLU SULAMASINI BİTİRECEĞİZ baskan

Bu haber kez okundu.

ŞAMPİYONLAR ŞAMPİYONU EROĞLU, BUGÜN MEMLEKETİNE GELİYOR!

6 Kasım tarihinde gerçekleştirilen Genel Kurulda Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı seçilen Şeref Eroğlu memleketi Kahramanmaraş’ta hemşehrileriyle bir araya gelecek.

GÖRKEMLİ BİR KARŞILAMA OLACAK!

29 Kasım Pazartesi günü (bugün) 12:20’de Ankara Esenboğa havaalanından hareket edecek olan Başkan Şeref Eroğlu, saat 13:20’de Kahramanmaraş havaalanında olacak.

HER ZAMAN YANIMDA OLANLARLA KUCAKLAŞMAYA GELİYORUM

Başkan Eroğlu yaptığı açıklamada: “Kahramanmaraş şehri benim doğduğum, büyüdüğüm şehir. Bu güzel şehir benim ruhumun, kimliğimin, benliğimin oluştuğu yer. Bütün hemşehrilerimle buluşmaya geliyorum. Her zaman Allah’tan beni, aileme ve doğduğum topraklara mahcup etmemesini istedim. Çok şükür Rabbim beni bugüne kadar mahcup etmedi. Daha önce Avrupa ve dünya şampiyonu, Olimpiyat ikincisi olarak gittiğim Kahramanmaraş’a bu kez de Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı olarak gidiyorum. Her zaman benim yanımda olan ve desteklerini esirgemeyen Kahramanmaraş’lı tüm hemşehrilerimi hasretle kucaklamaya gidiyorum” şeklinde konuştu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol